![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 25-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,918 Car: E30 Engine: M50B25 2.5 192cp ![]() |
Salut,
Are cineva idee pe unde pot sa gasesc toata bucsaraia pentru E30 din poliuretan...la un pret mai decent? Mersi! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
De ce ai nevoie de buscaraie din poliuretan?
Ori participi la curse pe circuit, ori ai masina de 1/4mile la care nu vrei sa bata puntea si sa rupi planetare/cardan..? In rest nu cred ca merita bucsile de poliuretan (eu am si stiu ce inseamna sa simti fiecare dambulet..) -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 25-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,918 Car: E30 Engine: M50B25 2.5 192cp ![]() |
De ce ai nevoie de buscaraie din poliuretan? Ori participi la curse pe circuit, ori ai masina de 1/4mile la care nu vrei sa bata puntea si sa rupi planetare/cardan..? In rest nu cred ca merita bucsile de poliuretan (eu am si stiu ce inseamna sa simti fiecare dambulet..) Pai...masina nu este chiar de zi cu zi! Si nici nu vreau sa imi bata toate pe masina! Daca ai, zi-mi te rog si mie unde le-ai facut sau de unde le-ai luat si la ce bani? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 12:31 AM |