![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Ciupanezule, sa stii ca as putea continua destul de mult, eu sunt un optimist, numai ca sunt cam obosit acum si nu prea imi arde de scris pe forum.
Oricum, lucrurile amintite cred ca sunt cele mai importante, si in plus, nu pot fi negate de nimeni. Adevarul este ca daca aduni tot ce ai de adunat si scazi tot ce ai de scazut, cand tragi linia iti iese "mai bine". Asta e valabil si pentru mine si pentru foarte multi oameni. Chiar si carcotasii, cand stau putin si reflecteaza, ajung tot la aceeasi concluzie. La fel este de adevarat ca romanii se plang mult. Au si multe motive, e drept, dar sunt si multe alte motive de bucurie. Trebuie doar sa vezi partea corecta a paharului. Cel mai interesant insa este urmatorul paradox: acum e mai bine ca inainte, e libertate! Si pentru ca e libertate ai voie sa te plangi ce rau e! ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 12:00 AM |