![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
...asta e masina care imi va face inima sa mearga cu 140bpm.
Cand am luat-o am crezut ca am luat-o la pretul corect, dupa ce i-am dat jos interiorul am ajuns la concluzia ca m-am cam intepat. Am fost dezamagit o perioada, am crezut ca asta nu va mai fi niciodata masina, dar de acum a inceput sa prinda forma . Poate in vreo 2 saptamani o sa pun poze cu ea vopsita ![]() Motorul este pentru moment un 1.6 M40 . Imi doresc un 1.8is M42 pentru ca mi se pare cel mai bun motor pentru ce am eu nevoie . Sper sa il schimb dupa ce termin cu tablaraia . Masina o voi folosi exclusiv pentru "racing". ![]() -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
Vreau sa ridic 2 probleme:
1) Cum trebuie "imbinate" furtunele la o caseta cu servo-directie care functioneaza fara servo-directie ? Stiu ca trebuie sa exista in continuare lichid ATF in caseta. Eu vad solutia astfel: furtunul care ducea in pompa acum trebuie sa se duca in borcan. Deci amandoua furtunele in borcan. Mi se pare cam complicat. Nu e posibil sa pui surbuburi in caseta ? Daca se blocheaza intrarea/iesirea din caseta va mai functiona normal ? Se va putea trage de volan ? *atasez si o schema cu modul in care vad eu lucrurile 2) Ce parere aveti despre construirea bucselor din poliamida? Este destul de tare (practic e mai mult plastic decat cauciuc), lucru care mi se pare oarecum ingrijorator. Pe de alta parte, masina nu va fi folosita in fiecare zi. Nu ma intereseaza zgomotul si confortul, dar imi e frica de efectele negative pe care le-ar putea avea folosirea unui material prea dur. This post has been edited by Silviu: Dec 9 2009, 06:44 PM -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:45 PM |