![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
am vazut ca se practica pe multe forumuri, aici nu sunt pasionati si de politica?
fiind initiatorul am sa ma abtin sa votez in topic -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Eu nu vreau Geoana. Avem in Iasi primar PSD si suntem de rasul lumii. Nu vreau sa-mi imaginez o tara condusa de PSDisti. Nu multumesc. Am sa-mi iau sansele cu celalalt, ca oricum alta alegere nu am decat sa votez pe ambii. Si cum prea putini vor face asta...
Oricum nu ma pricep la politica, nu stiu ce promite unul sau altul, nu ma uit la TV, nu sunt informat. Vorbesc foarte serios. Stiu doar cum sunt drumurile, blocurile, sarbatorile Iasului si alte cacaturi de gen. PSD a castigat promitand poPULAtiei ca duce Poli Iasi in divizia A.. unde au fost o luna de zile si gata. Care nu sunteti ieseni nu stiti circul cand e un meci in Copou, nu stiti sarbaUtorile Iasului, cele 5 festivale a berii sau festivalul vinului sau restul de circ din orasul asta. Nu stiti nenorocitele de strazi cum arata si lucrarile care se fac de mantuiala. Nu stiti clanurile de mafioti sau smecherasii din politie de care tremura toti cand ii vad pe strada. Deciziile care se iau in consiliul local intre membri PSD in sedinte inchise pe la restaurante, nicidecum de fata cu alti membri. Nu mai spun de autobuzele de campanii care vin cu toti agaricii de prin satele din judet, care-i vezi BETI MANGA pe treceri. Era unul de-l tineau doi si traversau pe 5 carari toti 3. In fata mea. Ce-i asta? Ok, toti vor sa fure, toti is prosti, lua-i-ar dracu pe toti. Si noi unde ramanem? Cu cine sa votezi? Votezi cum te taie capul, ca-s prea multi oameni prosti, needucati, necivilizati si care mor de foame in tara asta si care voteaza cu cine li se zice ca e bine. Si nu-i greu de inteles logica lor, ca-i limitata rau. Ei decid pentru majoritate, noi tacem in banca noastra cuminti si inghitim. Eventual ne mai refulam pe un forum, intre prieteni. Dar noi nu suntem majoritatea. Ei sunt. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:37 AM |