![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
am vazut ca se practica pe multe forumuri, aici nu sunt pasionati si de politica?
fiind initiatorul am sa ma abtin sa votez in topic -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
daca scriu acu un post imi sariti toti in cap, ca si dezmembratu ala de la mecanisme de la scoala care afacut finante simoneda si mi dma ie lectii la adminsitratie.
deci...cautati pe net sa vedeti ce functii a ocupat basesu inaitne sa fie presedinte, nu inaitne de revolutie ci dupa ![]() noi nu avme un om capabil sa ne reprezinte, sa spun ca sa ne conduca ar fi prea mult. am intrat in UE dale asi la...ue....si ce am castigat? ce avem in plus fata de inaitne...m am saturat sa ma cert cu oameni care o tin sus is tare ca ne am dezvoltat si ne am modenizat "in anumite sectoare". care sunt alea? vrea usa vad si eu. avem absolventi de facultati mastere si doctorate care si cauta joburi peste hotare...nu mi se pare normal... avand in vedere ca una din regulile aderarii era migrarea libera a fortei de munca...englejii si nemtii incan u ne accepta iar in irlanda e 1000 e pe an permisul de munca + alte diferente in caz, ca acstigi mai mult. stiti ca sunt oameni care nu nu stiu ce e un calculator? si cum se utilizeaza? nu va vine a crede...azi am aflat si eu... noi nu suntem inapoiati...nu am fost initiati in nimic, noi inca \n u avem ce cauta in Ue nici acu si nici mai tarziu.. nu e pentur noi...cine nu crede sa puna mana sa citeasca despre aceasta uniune. am intrat ca inecatii in ue creznd ca or sa ne deafondur idi nbuzunarel altora...ei bine..acu ne cam scurg pe noi de bani. am fost si eu sa votez..insa eraprea multa lume la rand ca sa mai stau si eu pentru un vot nul. nu stiu ce ne asteapta in viitorul indepartat, pentru ca cel apropiat e lesne de inteles... eu totusi sper sa ajunga i nadministratie noii absolventi care totusi mai stiu cate ceva de actualitate, si nu vorbesc despre caracter, educatie si bune maniere...ci doar despre eficacitate....desi iarasi cel mai iubit prof al meu de la moneda mi a zis ca nu si ar dori un functionar ca mine... o sa icnerc sa ma idnrept spre sectorul privat...ca sa nu ne intalnim printre birourile pline de hartii, birocratie praf si mucegai de dosare comuniste ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 05:21 PM |