![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
Mi se mai intampla sa imi iasa din prima treapta de viteza .. si din ce am observat eu numai la rece .
Sa imi fac griji ca trebuie sa dau jos cutia sa schimb piese in ea ? In trafic pana acum nu am patit deloc dar cand se intampla e foarte puternic socul si mi-e sa nu se strice altceva.. Sa tin mai puternic impins pe schimbator ? Ms. -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
Pe langa faza cu rece , eu ca sa ies cu masina din curte , dau cu spatele (si curtea fiind putin mai inalta ca nivelul strazii, e inclinata intrarea in curte ) si ma gandeam daca are vreo legatura ? adica sa se duca tot uleiul mai in spate cum ar veni (+ uleiul rece + sa zicem ca nu ar avea destul ulei .. ) ??
Oprita , m-am jucat cu viteze : in orice alta treapta intra super , adica se aude si se simte cand cupleaza chiar si in prima viteza ... Da , intra in orice treapta si fara sa apas ambreiajul fara nici o rpoblema ( asta , oprita .. ) Legat de marsalier doar cand o scot se aude cel mai tare , un fel de poc asa .se simte destul de tensionat daca e sa descriu ..dar daca o scot mai cu grija nu se mai aude ... Sunet diferit la ambreiaj , chiar deloc , nici in mers (la motor) ,nici pe loc .. Am mai cautat pe forumuri externe si cam astea am gasit legat de aceasta problema..unii ziceu ca nu aveau destul ulei.. etc : http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=310217 un ex 2 dar aici era vorba de e36... This post has been edited by warhammer23: Nov 24 2009, 02:17 PM -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:56 PM |