![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 19-January 06 Member No.: 159 ![]() |
Acesta este Bmwul meu E36, 320i, din 91.
Modificari aduse: Jante Azev Type M 17", 10J spate (245/40/17) si 8,5J fatza (225/45/17), suspensie sport completa KW, kit exterior complet M3 (original din plastic mai putin spoilerul fatza), oglinzi M3 electrice, stopuri FK, angel eyes CCFL, capota model E46. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
frumoasa masina. felicitari!
subscriu ideii de a scoate emblema de pe capota, intr-adevar e moda de kartier afara, dar nu e nici pe departe tzaraneala. e kitsch abia atunci cand faci lucrul asta si lasi in rest masina stock. kartierul de afara a produs si sustzine fenomenul de tuning.in rest, daca masina e lucrata, proprietarii intaresc acest lucru prin scoaterea emblemei constructorului, nu ca sa arate ca au facut ei ceva mai bun, ci ca pe o completare a schimbarii de look. parerea mea - din experientza de pe afara - itzi cam pica fatza cand vezi cum arata majoritatea masinilor fara emblema PS: poate un pic prea mult la capota? pun astea ca ilustrare a ideii de mai sus inca o data felicitari r_z_v |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:05 AM |