![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 19-January 06 Member No.: 159 ![]() |
Acesta este Bmwul meu E36, 320i, din 91.
Modificari aduse: Jante Azev Type M 17", 10J spate (245/40/17) si 8,5J fatza (225/45/17), suspensie sport completa KW, kit exterior complet M3 (original din plastic mai putin spoilerul fatza), oglinzi M3 electrice, stopuri FK, angel eyes CCFL, capota model E46. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 19-January 06 Member No.: 159 ![]() |
Nu ma deranjeaza criticile.... dar sa vina de la oameni care se pricep la tuning, nu de la unii care nu au nici o tangenta cu asa ceva.... care critica, iar in parcare tu tii o masina cu capace si inalta cat un SUV...
Spre deosebire de multi altii eu imi modific personal masinile... O sa ii anunt pe cei de pe forumurile din germania, ca ar trebui sa isi puna emblema cu Renault pe capota.... (cine se pricepe... se pricepe, nu am ce sa mai zic). Si nu stiu unde vezi tu leduri albastre la pozitii... probabil stai prea mult inchis in garaj sa te uiti la motorul ala de M5... prea suferi pt ceva ce nici macar nu ai pe masina.... nu are rost sa deschidem o discutie cu ce motoare avem sub capota, pt ca o sa iesi cam sifonat.... oricum, esti foarte "cool" si "trendy" in limbaj... o sa ma duc la Bavaria sa intreb de tine ca sigur trebuie sa te cunoasca baietii de la poarta, ca acolo nu te lasa sa intri niciodata. Cred ca nici nu stii unde e Bavaria. Vrei sa iti explic cum sa ajungi acolo cu un Maxi-taxi? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:15 AM |