![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 10 Joined: 24-October 09 From: turda Member No.: 3,018 Car: E36 Engine: 1,6 cc,101 cp ![]() |
am o fisura in radiator si nu stiu cu ce sa o lipesc.mi-a zis cineva ca daca bag solutie pt lipit radiatoare,s-ar putea sa imi infunde nu stiu ce pe acolo si sa nu mai mearga caldura.stie cineva daca e adevarat?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
S-ar putea sa nu merga figura cu poxilina. horicaalin vad ca are in semnatura E36 1,6 101cp, banuiesc M40. Asadar daca fisura este intre vasul de expansiune din plastic si partea metalica a radiatorului, atunci nu va tine niciodata. Am avut si eu problema asta, am incercat 100.000 soluţii (primele au fost poxipol si apoi poxilina) dar probabil ca cele doua materiale au coeficienti de dilatare atat de diferiti, incat fragmenteaza imediat lipitura si dupa 1-2 zile incepe sa picure din nou.
Doar daca e fisura in metal va tine. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 01:46 PM |