![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 19 Joined: 25-October 08 From: ploiesti Member No.: 2,279 Car: e36 Engine: 1.6 102CP ![]() |
care poate sa-mi spuna si mie cum se regleaza debitul de aer la un 316i din 94. astept sugestii!
-------------------- SAL FOR ALL!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 12 Joined: 11-March 09 Member No.: 2,594 Car: E36 Engine: M40 1.6 100cp ![]() |
auzi sharkule nare rost sa faci pe desteptu cu mine ca nu merge, ce zici tu nu este electromecanica, da bag sama ca nu cunosti termenii tehnici asa ca ....
eu nu vreau sa ma afirm pe forum, dovada nr mic de posturi |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
auzi sharkule nare rost sa faci pe desteptu cu mine ca nu merge, ce zici tu nu este electromecanica, da bag sama ca nu cunosti termenii tehnici asa ca .... eu nu vreau sa ma afirm pe forum, dovada nr mic de posturi Nu ti-a spus-o in sensul rau. Shark e unul din cei mai pasnici utilizatori de pe forum. ![]() Rostil are sistem de injectie electromecanic?? omg, dar ce masina are nu cred ca vreun sistem de injectie benzina a fost electromecanic (fara control electronic) ever Acuma, fara sa fiu rautacios, ca nu-mi sta in fire, esti familiar cu evolutia motoarelor si tipurile de injectie folosite? Macar asa, in mare, ca idee, fara sa discutam in termeni tehnici ![]() PS: Termenul electromecanic in limba romana se refera la un dispozitiv mecanic comandat electric. In speta injectia L-jetronic a lui Rostil. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 08:10 AM |