![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 19 Joined: 25-October 08 From: ploiesti Member No.: 2,279 Car: e36 Engine: 1.6 102CP ![]() |
care poate sa-mi spuna si mie cum se regleaza debitul de aer la un 316i din 94. astept sugestii!
-------------------- SAL FOR ALL!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 12 Joined: 11-March 09 Member No.: 2,594 Car: E36 Engine: M40 1.6 100cp ![]() |
Rostil are sistem de injectie electromecanic?? omg, dar ce masina are
nu cred ca vreun sistem de injectie benzina a fost electromecanic (fara control electronic) ever |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Rostil are sistem de injectie electromecanic?? omg, dar ce masina are nu cred ca vreun sistem de injectie benzina a fost electromecanic (fara control electronic) ever Cam orice diesel vechi si la BMW 2002tii au fost aproape total mechanic: http://www.jc42.dial.pipex.com/alpina/Inje...Description.htm Mai esti si diferenta intre electronica si sistemele tale la care te referi cu RAM si tabele si alte chestii cu bits si bytes. Nu inteleg ce vrei sa dovedesti, ce lupta lupti. Ai inteles gresit o referinta scrisa de mine, nu vad care e mare chestie. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:30 PM |