![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
...asta e masina care imi va face inima sa mearga cu 140bpm.
Cand am luat-o am crezut ca am luat-o la pretul corect, dupa ce i-am dat jos interiorul am ajuns la concluzia ca m-am cam intepat. Am fost dezamagit o perioada, am crezut ca asta nu va mai fi niciodata masina, dar de acum a inceput sa prinda forma . Poate in vreo 2 saptamani o sa pun poze cu ea vopsita ![]() Motorul este pentru moment un 1.6 M40 . Imi doresc un 1.8is M42 pentru ca mi se pare cel mai bun motor pentru ce am eu nevoie . Sper sa il schimb dupa ce termin cu tablaraia . Masina o voi folosi exclusiv pentru "racing". ![]() -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
Imi pare rau ca nu pot sa raspund prea detaliat pentru ca nu am putut sa merg suficient cat sa imi fac o parere, dar :
Plecarea de pe loc cu rotile din spate pe aceeasi suprafata : masina pleaca cam la fel ca inainte, parca totusi scartaie rotile mai mult. Plecarea de pe loc cu o roata pe asfalt si una pe nisip/pietris : pleaca aproape la fel de bine ca si cum ar fi amandoua rotile pe asfalt, spatele se duce in partea cu nisipul. Urmele pe asfalt sunt lungi si serpuite. ![]() Intoarcerea din 3 miscari : groaznica. Eu nu am servo-directie (inca) si am montat pe masina un volan foarte mic. Nu am forta sa rotesc de volan, dar parca la asemenea manevre se roteste de volan mai greu ca inainte. Cerculete : se invarte foarte usor. Fuge imediat si parca e foarte controlabila. Mersul in linie dreapta : nu cred ca am mers cu ea cu mai mult de 60, insa uneori scartaie rotile si in linie dreapta. Eu am mers pe o strada cu foarte multe denivelari. De exemplu, gura de canalizare este un pic ridicata - cand ajunge roata din spate pe ea scartaie un pic. la fel si pe trecerile de pietoni. Curbe : din pacate nu am putut sa iau decat curbe de 90 de grade cu viteza foarte mica. Nu pot sa ma pronunt, dar parca masina fuge mai usor decat cu un diferential open si parca e mult mai usor de controlat in derapaje. Sudurile au fost realizate cu electrozi de aluminiu; in total se afla 8 suduri. Cred ca mai degraba o sa pice o planetara decat sa se sparga diferentialul. Eu nu pot sa merg cu masina pentru ca nu am la ea ITP si este si foarte dificil de condus: nu am servo si am un volan foarte mic. In alta ordine de idei, i-am schimbat arcurile pe spate, i-am pus unele de FORD. Acum este foarte joasa si de spate. Cand o sa ii mai fac ceva, o sa postez. -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 05:38 AM |