![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Trebuie sa ajung in Campul Lung in week-end. Cineva mi-a spus ca a fost acum ~ o luna pe traseul clasic Bucuresti - Pitesti - CL si ca, citez, "si-a rupt masina in doua" si imi recomanda sa o iau pe oriunde prin alta parte. Asa ca m-am gandit ca Targoviste ar fi o alternativa!
Pe aici o fi la fel? A fost cineva de curand? Multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
acum 6 luni am trecut pe acolo
nu te gandi ca poti sa faci VTM pe acolo dar poti sa mergi, si eu am H&R pe masina cu multe altele si a fost cat de cat ok daca te gandesti din punct de vedere al timpului , dai blana pe autostrada si pierzi de la Pitesti in colo ... iar daca vrei sa mergi frumos si sa ai pesisaj, mergi pe BV-Bran suspensia de fabrica mi se pare ceva mai moale fata de ce am eu dar avand in vedere ca bag o droie de km in Bucrestii si prin alte zone poate am devenit mai insensibil:( Drumuri naspa din ce stiu e de la Caransebes catre Timisoara si dupa Cluj catre Borsec chiar iti rupi masina -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:37 AM |