Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bucuresti - Targoviste - Campul Lung
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Alexxx
Trebuie sa ajung in Campul Lung in week-end. Cineva mi-a spus ca a fost acum ~ o luna pe traseul clasic Bucuresti - Pitesti - CL si ca, citez, "si-a rupt masina in doua" si imi recomanda sa o iau pe oriunde prin alta parte. Asa ca m-am gandit ca Targoviste ar fi o alternativa!

Pe aici o fi la fel? A fost cineva de curand?

Multumesc!
Sorin
este frumos
se merge pe valea Dambovitei
drumul ok parerea mea
atentie mare la catari
TiL
Iti cam rupi masina aproape de Campu Lung, pe dealuri unde sunt denivelari urate, trebuie sa te calmezi, sa mergi cu II-a , a III-a.

In rest e foarte bun drumul. Mai sunt cateva denivelari dupa Targoviste, se lasa pamantul. Plus un loc-doua cu drum in lucru pe o banda.
Atentie la curbele surpriza de dupa varf de panta.

Asta era acum trei luni, dar cred ca-i la fel si acum. Ca si acum doi ani tot cam asa era.
bartro
Acuma ceva luni de zile era drum in lucru de la targoviste pana la intersectia spre pietrari (unde a antena aia mare si un petrom). Dupa aia e cam denivelat, daca ai suspensie tare nu e o placere.
Alexxx
CITAT(bartro @ Oct 9 2009, 10:48 AM) *
Acuma ceva luni de zile era drum in lucru de la targoviste pana la intersectia spre pietrari (unde a antena aia mare si un petrom). Dupa aia e cam denivelat, daca ai suspensie tare nu e o placere.

Pai am suspensie sport! sad.gif
Nu stiu daca sa ma mai duc!

@Sorin. Esti singurul care spune ca ar fi "ok"! Acum cati ani sau... cat timp ai trecut pe acolo?
Sorin
acum 6 luni am trecut pe acolo
nu te gandi ca poti sa faci VTM pe acolo dar poti sa mergi, si eu am H&R pe masina cu multe altele si a fost cat de cat ok
daca te gandesti din punct de vedere al timpului , dai blana pe autostrada si pierzi de la Pitesti in colo ... iar daca vrei sa mergi frumos si sa ai pesisaj, mergi pe BV-Bran

suspensia de fabrica mi se pare ceva mai moale fata de ce am eu dar avand in vedere ca bag o droie de km in Bucrestii si prin alte zone poate am devenit mai insensibil:(

Drumuri naspa din ce stiu e de la Caransebes catre Timisoara si dupa Cluj catre Borsec chiar iti rupi masina
Alexxx
CITAT(Sorin @ Oct 9 2009, 11:53 AM) *
acum 6 luni am trecut pe acolo
nu te gandi ca poti sa faci VTM pe acolo dar poti sa mergi, si eu am H&R pe masina cu multe altele si a fost cat de cat ok
daca te gandesti din punct de vedere al timpului , dai blana pe autostrada si pierzi de la Pitesti in colo ... iar daca vrei sa mergi frumos si sa ai pesisaj, mergi pe BV-Bran

suspensia de fabrica mi se pare ceva mai moale fata de ce am eu dar avand in vedere ca bag o droie de km in Bucrestii si prin alte zone poate am devenit mai insensibil:(

Drumuri naspa din ce stiu e de la Caransebes catre Timisoara si dupa Cluj catre Borsec chiar iti rupi masina

Varianta cu Pitesti cade. Acolo la mom de fata sunt CRATERE pe care e imp sa le ocolesti!
TiL
Bran-Campulung chiar era urat prin vara, avea portiuni cu gropi adanci, dar m-am descurcat si n-am luat nici una.

Dar aici e vorba de drumul spre Campulung, care e cel putin suportabil chiar si pentru suspensii sport, iar peisajul merita. Ca doar nu te grabesti, daca tot planifici drumul cu cateva zile inainte, lasa o ora in plus pentru calatorie, ca merita.
Alexxx
CITAT(TiL @ Oct 9 2009, 12:00 PM) *
Bran-Campulung chiar era urat prin vara, avea portiuni cu gropi adanci, dar m-am descurcat si n-am luat nici una.

Dar aici e vorba de drumul spre Campulung, care e cel putin suportabil chiar si pentru suspensii sport, iar peisajul merita. Ca doar nu te grabesti, daca tot planifici drumul cu cateva zile inainte, lasa o ora in plus pentru calatorie, ca merita.

Te referi la Buc-Targoviste-Cl?
TiL
Da
bartro
Stiu ca bucata targoviste - cumpulung are la un moment dat, cand urci niste serpentine, o denivelare in cat ca pasagera din spate in Yaris a dat cu capul de tavan smile.gif . Cu e32 era mai suportabil.
Dar gauri nu prea sunt parca. Pot sa mergi, evident, dar nu e un drum bun, nici dezastros.
manole74
Eu am fost la Bv saptamana trecuta! Pe tronsonul Rucar -Bran, drumul e super, de curand refacut, d-aia am si ajuns in 2 ore din Pitesti la Brasov tongue.gif ohmy.gif Cred ca se lucreaza pe timpul noptii si desi erau utilaze pe marnginea drumului, traficul a fost super. Daca vii pe Targoviste, atunci portiunea pana la intrarea in Arges e ok, dar de la Cetateni/ Stoenesti, devine mai nasol,pentru ca e valurit, nu cu gropi! Se poate circula insa decent.......
Alexxx
Era vorba de a ajunge din Buc in Campulung! smile.gif
manole74
Si ce n-am inteles? Bucuresti-Campulung se poate numai pe 2 variante: Buc-Tg-Campulung sau Buc-Pit-Campulung. Eu ti-am spus cum e pe varianta TG......Am adus aminte si de Rucar- Bran, pentru ca schimbarea e vizibila si intereseaza pe cineva.Localitatile Cetateni, Stoenesti, sunt pe ruta dorita de tine! Drum bun!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.