![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da. Eu oricum raman la parerea mea dintotdeauna. Cu prima ocazie reala voi emigra.
Dageaba orasul este frumos sau de cacat daca nimic, niciodata, nu se va schimba. Aici incepand cu clasa politica, in fond de acolo pleaca tot. Oamenii sunt prea ingusti, prea salbatici si majoritatea prea batuti in cap. Asta nu e ceva care se schimba intr-un an, doi, trei. Uitati-va la toate tarile care sunt la un cu totul alt nivel (Germania, Austria, SPANIA, inclusiv Ungaria, etc.). Toate au plecat din componenta unor imperii care au avut si zile _bune_ dar si razboaie pe masura in urma carora s-au schimbat multe. Nu de la o tara de 3 lei care intotdeauna s-a dat dupa cel mai tare la ora respectiva. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
in concluzie ne e bine si gata.e altii nu au fost asa norocosi.cine sa mai iasa?/ala care nu are nici bani de paine.ce sa faca sa vina la bucuresti sa tipe cand trec aia cu amg uri pe victoriei
le e mult mai bine la unii care au combinatii si fura.si banuiesc ca stii si tu ca mare parte tot saraci sunt.eu injur in numele lor.tu aparai pe cei care e bine si manaca seminte pe strada si fura de la tine de la mine de pe masina ta a mea a lu x.interceptor saluta toti oameni care le e bine si nu mai sunt in prumul rand. ma f pe el de bordo si de pilote de plastic si de milja si cacat am o plapuma facuta de mamaie si tare bine e in ea.. caut si eu produse romanesti prin magazile mari dar sunt prea putine tot e magazin mare duce bani afara milioane de euro pleaca prin latuirile astea afara da na mai avem x nr de locrui de munca si totusi nu pt asta a fost mama ta acolo.respect pt ea.poate o sa ti spuna ea dece a fost acolo .ca sigur erai prea mica sa intelegi atunci.acum ca i e bine sau rau ea si a facut datoria.noi ne am culcat pe alea de poliester de la chinezi si ne e bine.nu pot sa zic ca mi e rau .dar ma agit pt aia care chiar le e rau.si care i am vazut si i am simtit.ca de bine de rau eu mai traiesc. da la tara ce aud si ce vad.....ma sperie ma duc rar ca altfel as fi innebunit -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:18 AM |