![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da. Eu oricum raman la parerea mea dintotdeauna. Cu prima ocazie reala voi emigra.
Dageaba orasul este frumos sau de cacat daca nimic, niciodata, nu se va schimba. Aici incepand cu clasa politica, in fond de acolo pleaca tot. Oamenii sunt prea ingusti, prea salbatici si majoritatea prea batuti in cap. Asta nu e ceva care se schimba intr-un an, doi, trei. Uitati-va la toate tarile care sunt la un cu totul alt nivel (Germania, Austria, SPANIA, inclusiv Ungaria, etc.). Toate au plecat din componenta unor imperii care au avut si zile _bune_ dar si razboaie pe masura in urma carora s-au schimbat multe. Nu de la o tara de 3 lei care intotdeauna s-a dat dupa cel mai tare la ora respectiva. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
ieeeiii, am de unde alege.
Am intrat si eu in carrefour ieri, doar pt ca eram in trecere, luam costumul de la curatat. Mi-am umplut cosul cu vin de jidvei, beciul domnesc, lapte romanesc si alt cos cu biscuiti de Dobrogea. Pacat ca in comunism nu aveam posibilitatea sa ma infrupt chiar atat de mult cu ele, chiar daca sunt romanesti, dar tot pacat e ca suntem bombardati cu tot felul de rahaturi de afara. Vin "BORDEAUX" la 9 lei sticla, aproape la fel de ieftin ca vinul de Sarica Niculitel din raftul alaturat, facut la 10 km de casa mea, la tara. Cat de bun poate sa fie bordo-ul la pretul ala? Sau poate sunt eu mai taran si resping chestiile rafinate pe care mi le ofera piata noastra capitalista. Cum ar fi perne, pilote, asternuturi 100% poliester, care te zgaraie cand stai pe ele si care te sufoca, etc Are si capitalismul partile lui bune, nu degeaba injura tata la fiecare telejurnal (bine, el injura in continuare si capitalismul, mai abitir decat comunismul). Eu eram prea mic pe-atunci ca sa constientizez cat de bine/rau era. Imi placea ca aveam ligheanul plin cu napolitane de-alea cat pachetul de tigari si mancam cat puteam, fara sa ma vada mama. Nu prea inteleg de ce jumate din bucurestiul asta trebuie sa fie acoperit de spatii comerciale: hypermarket-uri si malluri. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:11 AM |