![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da. Eu oricum raman la parerea mea dintotdeauna. Cu prima ocazie reala voi emigra.
Dageaba orasul este frumos sau de cacat daca nimic, niciodata, nu se va schimba. Aici incepand cu clasa politica, in fond de acolo pleaca tot. Oamenii sunt prea ingusti, prea salbatici si majoritatea prea batuti in cap. Asta nu e ceva care se schimba intr-un an, doi, trei. Uitati-va la toate tarile care sunt la un cu totul alt nivel (Germania, Austria, SPANIA, inclusiv Ungaria, etc.). Toate au plecat din componenta unor imperii care au avut si zile _bune_ dar si razboaie pe masura in urma carora s-au schimbat multe. Nu de la o tara de 3 lei care intotdeauna s-a dat dupa cel mai tare la ora respectiva. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
catunul ala chiar e paradis.zic si eu.da nu cred ca a meritat sa moara unchimiu si altii mii de oameni .la cea fost aia in 89 ca sa avem acum de unde alege 10 sortimente de masini si 20 de ciocolata.si cu restul sa fim LA FEL CA PE TIMPURI. sau poat echiar mai rau.spitalele s praf mare parte din medici se uita la tine chioras.alti te trateaza din placere si cu inima deschisa.cei care stau dupa spagi si or mereu ceva,aia nu s medici.medicina se face din plare din pasiune.nu te faci doctor ca stii ca o s aprimesti atentii si o sa iei bani la operatii.in fine nici nu mi place ca un om care vindeca oameni sa aibe salariu 15 milioane.as zice ca un 30 40 ar fi corect.dar nu s eu la putere si nu pot face nimic.
invatamantul e mai prost ca inainte de revolutie. profesori lucreaza pe 8 9 milioane.sa fim seriosi .normal ca trece elevii pe banda rulanta ,si aia nu stiu nici cum ai cheama. de aia am ajuns asa.cu emo cu droguri cu etc. as da orice sa dau timpul inapoi sa salvez oamenii aia care au murit ca sa avem noi de toate acuma...ei nu au vrut sa avem de toate astia din buc si astia de la orase mai descurcareti au murit cu speranta ca ne va fi bine la toti.nu la unii .care traiesc din spagi din cadouri din diurne din ce dracu maii au aia pe sus pe acolo...de nenorociti ce sunt nu trebuia sa moara atatia oameni ca sa ai tu sau eu sau alti de unde alege.altu a fost scopul.....ca egoisti, suntem toti asta e clar. si pe cei care au acum 20 de ani....nu prea i intereseaza ca tu si eu am avut copilarie nefericita sau fericita sau parinti tristi crezi ca e ceva diferit in afara ca ai carrefour si supermarket la bloc.esti fericita ca au murit aia sa ai de unde alege????daca scot astea din peisaj raman ACEI MORTI SI ACESTI 20 DE ANI PIERDUTI .PUNCT. eu stiu cum a fost familia mea cand a murit prostu ala ca sa aveti unii de unde alege si stiu cand mai plange bunica mea si maica mea dupa el. tu stii cum e?sa stii ca copilul a murit degeaba???sau pt a avea altii de unde alege nike puma reebok cosmote dialog vodafone pepsi cola sprite bmw mercedes audi....eu zic ca nici macar un caine nu merita sa moara ca sa avem de unde alege.dar superficialitatea si egoismul romanului e in cote alarmante,la maxim ne a interesat intotdeauna sa ne fie bine noua si rudelor noatre.poate. in rest vecinu poa sa moara...fuck fuck pt ce a murit prostul ala la 24 de ani.....superb sa ma fu. in ea de tara -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:15 AM |