![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da. Eu oricum raman la parerea mea dintotdeauna. Cu prima ocazie reala voi emigra.
Dageaba orasul este frumos sau de cacat daca nimic, niciodata, nu se va schimba. Aici incepand cu clasa politica, in fond de acolo pleaca tot. Oamenii sunt prea ingusti, prea salbatici si majoritatea prea batuti in cap. Asta nu e ceva care se schimba intr-un an, doi, trei. Uitati-va la toate tarile care sunt la un cu totul alt nivel (Germania, Austria, SPANIA, inclusiv Ungaria, etc.). Toate au plecat din componenta unor imperii care au avut si zile _bune_ dar si razboaie pe masura in urma carora s-au schimbat multe. Nu de la o tara de 3 lei care intotdeauna s-a dat dupa cel mai tare la ora respectiva. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
daca a facut asta, cu imnul......mai mult respect pt partea de respect care deja o are.ce am vazut din imagini si mi aduc aminte ,au stat drepti in fata plutonului.parca stiind ca nu i corect ce fac aia,ca sunt niste nimicuri care vor sa puna mana pe tara ca stiau ca sunt resurse si multe de furat
si cred ca a avut dreptate sa le puna la indoiala calitatea lor de judecatori si nimicuri. si ca vom plati cu varf si indesat dupa asta......respect la amandoi pt asta. sincer nu i am vazut cersind mila sau facand orice sa scape.au infruntat moartea.au murit pt cauza lor si au facut o DEMN nu stiu care altu ar mai fi stat drept in fata mitralierelor in fine base si boc si toti care ati venit de atunci sa v o trag cu de aia de elefant sau rinocer.pt ca meritati sa muriti ca niste tigani imputiti si niste gunoaie ce sunteti.nici praful de pe toba sa nu se aleaga de voi.nimic sa muriti ca niste caini impreuna cu toti care v a bateti joc de oameni amarat idin tara asta si acuma sa mergem la meci sa ne intristam mai rau -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:16 AM |