![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da. Eu oricum raman la parerea mea dintotdeauna. Cu prima ocazie reala voi emigra.
Dageaba orasul este frumos sau de cacat daca nimic, niciodata, nu se va schimba. Aici incepand cu clasa politica, in fond de acolo pleaca tot. Oamenii sunt prea ingusti, prea salbatici si majoritatea prea batuti in cap. Asta nu e ceva care se schimba intr-un an, doi, trei. Uitati-va la toate tarile care sunt la un cu totul alt nivel (Germania, Austria, SPANIA, inclusiv Ungaria, etc.). Toate au plecat din componenta unor imperii care au avut si zile _bune_ dar si razboaie pe masura in urma carora s-au schimbat multe. Nu de la o tara de 3 lei care intotdeauna s-a dat dupa cel mai tare la ora respectiva. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
delirius tremens
avem 70 de miliarde ero datorie nu s facuti de ceausescu si o sa i platim noi nu mai o dati atata in ceausescu ca asa e neamul de cretini si retarzi asa a fost romanul mereu de pe timpuri cand venea unu si facea ceva bun il dadeau jos sau il omorau.ca nu mai puteau fura romanul e un neam de hoti si combinatori fie de ia finuti fie de aia periculosi toti inclinam spre furaciune sau combinatii conteaza ca le a facut si ca sunt poate eram mai tari ca japonia.sau poate mai rau ca afganistanul sau cuba nu ai de unde stii cert e ca a facut tiran paranoic de 20 de ani fix pulacao deci va treziti vb nu stiti ce inseamna sa aibe o tara datorii zero si sa aibe bani de luat cu sacrifici ca altfel nu se poate si o sa vedem noi sacrifici de acum incolo.urmatori 2 3 ani.ca o sa platim vilele facturile si masinile la astia care i am votat sau ales una peste alta romanii tara va vrea prosti .dar mai mult de atata nu se poate ,ca deja suntem s a ales praful de tot cel putin pe vremea mea se invata.acuma astia injura profesori si isi bat joc de ei va place iarba si desfarul sau dezmatul ?il faceti acasa intr e 2 pereti nu la scoala..........ce vad la tv mi se face rau si greata as da orice sa fie din nou dictatura aia fie sa renunt si la toate bmw urile si marile agoniseli care mi le a adus democratia adica zero nu am fost in stare sa fur sau sa insel sunt si mor un sarac prost nu am fost pe val cu afacerile ca s un pasionat si nu afacerist..........insa ce a ajuns tara asta si cum au ajuns sa gandeasca oameni e penibil si penal. dar ce sa facem suntem putini manati de cei multi.tre sa urmam drumul lor sau cadem in prapastie si murim izolati.si ei in loc sa ne ajute se uita la noi si spun uite si nebunii astia.visau democratie si ca o sa ajungem ca germania:P ce tampiti:PP si mare dreptate au atata timp cat ne conduce un betiv sau alti cretini care nu au puterea sa se impuna si sa ia taurul de coarne romani la furat si jefuit mi e scarba. vladut cum voi avea o ocazie reala si eu te urmez . -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:16 AM |