![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da. Eu oricum raman la parerea mea dintotdeauna. Cu prima ocazie reala voi emigra.
Dageaba orasul este frumos sau de cacat daca nimic, niciodata, nu se va schimba. Aici incepand cu clasa politica, in fond de acolo pleaca tot. Oamenii sunt prea ingusti, prea salbatici si majoritatea prea batuti in cap. Asta nu e ceva care se schimba intr-un an, doi, trei. Uitati-va la toate tarile care sunt la un cu totul alt nivel (Germania, Austria, SPANIA, inclusiv Ungaria, etc.). Toate au plecat din componenta unor imperii care au avut si zile _bune_ dar si razboaie pe masura in urma carora s-au schimbat multe. Nu de la o tara de 3 lei care intotdeauna s-a dat dupa cel mai tare la ora respectiva. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ba tu sigur ai ceva cu ceausescu
deci e clar ca tu nu vei putea vre un punct bun ne atras in jos e clar. a facut rele e clar a facut si foarte bune e si mai clar. insa nu conteaza ce a facut el aici nu mai are rost sa vb despre el pt ca eu am sa i tin partea pe unele lucruri si am sa l condamn pe altele,insa numai im mintea mea.pt ca nu am nici un drept sa judec alti oameni nu stiu cat ceausescu era asa rau .cred ca cei din jurul lui il controlau si manipulau nu parea un tiran din ce am vazut eu vroia binele tari .insa nu cred ca stia si cat sufera popurul pt asta cred ca era mintiti constant si toti pareau fericiti desi nu erau.dar unii faceau sa fie asa acuma in p*** mea suntem niste animale.ne batem la semafoare ne zgariem masinile ne reclamam la politie ,ala si a facut gard si nu avea aprobare,so alte golanii ieftine cea ai tare si cea mai rea treaba e ca tigani sunt peste noi ionusut anti ceausist e clar.nu v a mai luati de el ![]() in astia 20 de ani trebuia sa zburdam nu sa devenim prosti inculti si calcati in picioare de ciori sa mancam de peste opcean sau de peste granita sa nu mai facem nimic.sa vindem terenuri sa ne luam bmw urti sa dam tepe la stat sa pacalim oameni si sa furam .orice din orice. urasc romania si oameni astia care ne condus pacat de tara asta am aflat mai nou ca in arges sunt niste privelisti minunate dece dracu nu s o face turism acolo si toata lumea o freaca in c** cu sinaia si valea prahovei doamne ce romani ingusti la minte si indobitociti .dar nu numai de ceausescu ca in p masi in 20 de ani invata si calul sa vorbeasca -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:18 AM |