![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Masina consuma intre schimburi cam ~1 L la 10.000 KM. Problema a inceput acum 2 luni cand s-a aprins becul de ulei. Am scos joja si era uscata, motiv pentru care am completat un L, considerand ca este o anomalie... sau cine stie ce. Intre timp am mai facut o mie de KM si cand am verificat e din nou pe minim. Asadar in ultimii ~2.000 KM am pus 2 L de ulei si sunt pe minim!
![]() Masina trage PERFECT (ca in prima zi), nu scoate nici un fel de fum, nu are pete sub ea si pot spune ca merge impecabil! SI TOTUSI ULEIUL DISPARE MISTERIOS. M-am progr la Filaret sambata! ![]() A mai patit cineva asa ceva?? PS: Am observat ca il mananca MULT mai repede daca fac drumuri lungi (in regim de autostrada) This post has been edited by Alexxx: Sep 22 2009, 02:09 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
schimba piesa aia si o sa vezi ca o sa se rezolve problema....poti sa o schimbi si singur daca ai ceva aptitudini de mecanica si sculele necesare si nu sa dai 600 de ron la unii care din orice iti spun sa desfaci motorul:)
-------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
schimba piesa aia si o sa vezi ca o sa se rezolve problema....poti sa o schimbi si singur daca ai ceva aptitudini de mecanica si sculele necesare si nu sa dai 600 de ron la unii care din orice iti spun sa desfaci motorul:) Au spus, citez: M54? Pfooaai...astea-s motoare cu PROBLEME. Manaca ulei... se duc repede segmentii...semeringurile, tre' sa-l desfacem! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
Au spus, citez: M54? Pfooaai...astea-s motoare cu PROBLEME. Manaca ulei... se duc repede segmentii...semeringurile, tre' sa-l desfacem! ![]() la filaret, pentru ca testerul de acolo nu vede decat ce vrea el sa vada, pentru un senzor de pozitie al vibrochenului au spus ca imi trebuie o chiulasa noua...2500euro numai fierul....si cand colo ce sa vezi, un senzor, descoperit de mine si de Sorin, pe care l-am schimbat la AB Otopeni, ca am zis ca sa nu ma bag eu....de eram de 2 saptamani posesor de e46...dar daca s-ar mai strica ceva, nu m-as mai duce la niciun service BMW sa schimbe nimic...piesa o cumpar si o schimb personal cu ajutorul prietenilor ![]() Asa ca in concluzie, cumpara piesa, documenteazate cum se schimba si apucate de treaba ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 06:59 AM |