![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Ceausescu n-a facut nimic bun, intr-o zi ai sa-ti dai si tu seama de asta. de ce crezi ca politia e in halul in care e,ca au impresia ca pot face ce vor oricand ? din cauza erei ceausescu,iar obiceiul se paseaza din ofiter in subofiter.de ce crezi ca e atata birocratie? relicvele lui ceausescu.de ce crezi ca bucurestiul are o sistematizare de cacat? ceausescu. de ce crezi ca bucurestiul nu are o zona anume pur industriala ?ceausescu. ce dracu cauta fabrici la 3 4 km de centru ? nu stiu. CLASA MUNCITOARE DOMNLE!! de ce ca inca se fereste lumea de exemplu la servici cu dinalea taci ca te aude seful ? SECURITATEA . teroarea de pe vremuri . ca cine stie ce ti face .ce ti face seful ,iti taie capul ?nu. si muuulte alte argumente am sa ti dau contra ceausescu. muuulte rau. asta nu inseamna ca sunt de acord cu hotia de acum .pt asta exista un articol scris de t.chirila la romania de azi,pus de interceptor.f interesant. cum am mai zis si eu.a2a revolutie.a noastra.asta e necesar. si astia sunt tot un fel de ceausescu .sub alta forma insa. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da. Eu oricum raman la parerea mea dintotdeauna. Cu prima ocazie reala voi emigra.
Dageaba orasul este frumos sau de cacat daca nimic, niciodata, nu se va schimba. Aici incepand cu clasa politica, in fond de acolo pleaca tot. Oamenii sunt prea ingusti, prea salbatici si majoritatea prea batuti in cap. Asta nu e ceva care se schimba intr-un an, doi, trei. Uitati-va la toate tarile care sunt la un cu totul alt nivel (Germania, Austria, SPANIA, inclusiv Ungaria, etc.). Toate au plecat din componenta unor imperii care au avut si zile _bune_ dar si razboaie pe masura in urma carora s-au schimbat multe. Nu de la o tara de 3 lei care intotdeauna s-a dat dupa cel mai tare la ora respectiva. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Uhm, suburbia in Paris e la marginea Parisului. Nu in centru. Iar ctitoriile erei comuniste acolo isi au locul. In era comunista, nu in secolul 21. Grow up, nu ma intereseaza ca esti asa mandru ca esti bucurestean. Mai lasa all the "heritage" bullshit acolo unde-i e locul. Intr-un muzeu. Ceausescu n-a facut nimic bun, intr-o zi ai sa-ti dai si tu seama de asta. Adevărat. Īnsă centrul Bucureştiului este frumos, urāte sunt cartierele de periferie. A făcut şi unele lucruri bune. Crezi că ar fi existat metrou īn Bucureşti dacă nu exista Ceauşescu? Ăştia n-au fost īn stare să finalizeze staţia Dristor din '90 pānă acum. Iar metroul este doar un exemplu. de ce crezi ca politia e in halul in care e,ca au impresia ca pot face ce vor oricand ? din cauza erei ceausescu,iar obiceiul se paseaza din ofiter in subofiter.de ce crezi ca e atata birocratie? relicvele lui ceausescu.de ce crezi ca bucurestiul are o sistematizare de cacat? ceausescu. de ce crezi ca bucurestiul nu are o zona anume pur industriala ?ceausescu. ce dracu cauta fabrici la 3 4 km de centru ? nu stiu. CLASA MUNCITOARE DOMNLE!! de ce ca inca se fereste lumea de exemplu la servici cu dinalea taci ca te aude seful ? SECURITATEA . teroarea de pe vremuri . ca cine stie ce ti face .ce ti face seful ,iti taie capul ?nu. si muuulte alte argumente am sa ti dau contra ceausescu. muuulte rau. asta nu inseamna ca sunt de acord cu hotia de acum .pt asta exista un articol scris de t.chirila la romania de azi,pus de interceptor.f interesant. cum am mai zis si eu.a2a revolutie.a noastra.asta e necesar. si astia sunt tot un fel de ceausescu .sub alta forma insa. Nu prea are legătură Ceauşescu cu comportamentul poliţiei sau faza aia cu şeful. Asta e deja teoria conspiraţiei. Ăsta este felul de a fi a unor oameni, nu are legătură comunismul. Dovada cea mai bună este că īntālneşti astfel de comportamente la oameni care sunt prea tineri să fi fost influenţaţi direct de comunism. Articolul lui Tudor Chirilă este doar o tentativă de a ieşi īn faţă cu ceva. Este real, īnsă nu-l bănuiesc de bune intenţii. This post has been edited by Ciupanezu: Sep 29 2009, 10:13 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:16 AM |