![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 15 Joined: 13-September 09 From: rm.valcea Member No.: 2,958 Car: e46 Engine: 2000 136cp ![]() |
am si eu o problema cu cheia ...nu merge sa inchid din cheie de fapt se inchide si se deschide deci nu ramane inchisa...o pot inchide doar cu cheia in portiera doar daca dau de 5-6 ori din cheie...stie cineva ce poate avea?am schimbat si modulu de inchidere EWS cu altele de la alte masini si degeaba...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 33 Joined: 5-August 09 From: Iasi Member No.: 2,896 Car: E46 Engine: 320i 2.0 150 CP ![]() |
Am mai testat ieri, si ce pot sa spun, cand m-am dus din prima la masina, am deschis-o (asta stiam oricum ca merge), si cand am dat sa o inchid inapoi, nimic. Am mai incercat insa de cateva ori, si n-a durat prea mult pana s-a inchis, si totul era ok din nou, se inchidea se deschidea. Insa daca pun cheile-n contact, din cate am observat, nu merge sa inchid masina imediat dupa, nu stiu care-i faza. Deci presupun ca la mine spre deosebire de tine Bimbo, e o problema la cheie cu inchisul (ca si beculetul din cheie cand clipeste o face foarte slab), pentru ca de exemplu, cu cealalta "master key", imi merge perfect. Nu cred ca am sa-mi bat capul acum sa o schimb pe asta care mai face figuri, ca presupun ca e destul de scump... Bafta tie in continuare, si informeaza-ne cand rezolvi.
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 15 Joined: 13-September 09 From: rm.valcea Member No.: 2,958 Car: e46 Engine: 2000 136cp ![]() |
Am mai testat ieri, si ce pot sa spun, cand m-am dus din prima la masina, am deschis-o (asta stiam oricum ca merge), si cand am dat sa o inchid inapoi, nimic. Am mai incercat insa de cateva ori, si n-a durat prea mult pana s-a inchis, si totul era ok din nou, se inchidea se deschidea. Insa daca pun cheile-n contact, din cate am observat, nu merge sa inchid masina imediat dupa, nu stiu care-i faza. Deci presupun ca la mine spre deosebire de tine Bimbo, e o problema la cheie cu inchisul (ca si beculetul din cheie cand clipeste o face foarte slab), pentru ca de exemplu, cu cealalta "master key", imi merge perfect. Nu cred ca am sa-mi bat capul acum sa o schimb pe asta care mai face figuri, ca presupun ca e destul de scump... Bafta tie in continuare, si informeaza-ne cand rezolvi. Am sunat la bavaria si mi-au zis ca e vb de modulu EWS si costa la ei 3mil700 cu tva....problema e ca vor 2mil pe ora,asa se lucreaza acolo si mi se pare cam scump....dar totusi o sa ma duc sa imi fac o cheie,pt ca am decat una si arata jalnic...si atunci o sa vad despre ce e vb... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 09:58 PM |