![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
si iar va mai plictisesc cu un alt topic....
astazi alta minune,s au rupt toate 4 suruburi in bloc de la suportul stang al motorului,acum nu mai am suport pe stanga deloc imi sta motorul cazut intro parte ![]() Exista posibilitate sa scot suruburile rupte din bloc? Sau imi trebuie alt bloc ![]() ![]() Sper sa gasesc o modalitate,nici spatiu ca sa umblu acolo mai "liber" nu este,poate nu o sa dau motorul joc ptr 4 suruburi aiurite:(( This post has been edited by Dani88br: Sep 25 2009, 08:43 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Nasol. Daca scoti suportul respectiv, nu ai mai mult loc de manevra? Eventual se poate ridica motorul cativa cm, dar e ceva de munca. Daca nu le poti desface, mai era o varianta sa-ti faci un sant mic in surub si sa incerci cu surubelnita, dar nu sunt mari sanse. Asa am desfacut eu suruburile care tineau cutia de bloc. Sau daca ai fi putut suda ceva de ele, dar nu cred ca ai cum. Ultima varianta e cu bormasina, cum s-a explicat mai sus. Nu-ti recomand sa mai mergi cu ea asa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Nasol. Daca scoti suportul respectiv, nu ai mai mult loc de manevra? Eventual se poate ridica motorul cativa cm, dar e ceva de munca. Daca nu le poti desface, mai era o varianta sa-ti faci un sant mic in surub si sa incerci cu surubelnita, dar nu sunt mari sanse. Asa am desfacut eu suruburile care tineau cutia de bloc. Sau daca ai fi putut suda ceva de ele, dar nu cred ca ai cum. Ultima varianta e cu bormasina, cum s-a explicat mai sus. Nu-ti recomand sa mai mergi cu ea asa. Erau suruburi cu filet invers + tarod care sa foloseste la asa ceva. Erau si niste scule speciala, care tot sa infiga in surub rupt dar cu un fel de filet invers. Uite: http://www.youtube.com/watch?v=YX7vK3d3l7M -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 06:40 AM |