![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 9 Joined: 14-August 09 Member No.: 2,906 Car: E39 Engine: 2.5d 163cp ![]() |
Am un 525 d an 2002.as vrea putin mai multa putere si nu prea ma incanta ideea cipului.......avand in vedere ca motoarele acestor masini sunt asemanatoare,ma gandeam daca se poate pune turbina de pe 530 pe a mea,daca e greu,daca se potriveste,mai trebuiesc si alte modificari ,etc?????daca stie cineva si poate sa ma ajute as fi recunoscator!!!multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
cu siguranta ciupanezu are dreptate
am un prieten care are 525d cipat si nu are nicio problema cu el, poate ca scoate putin mai mult fum dar atat mai am un prieten care a avut un 525d cipat si a mers asa ft mult timp, la fel , nu a avut nicio problema, cred ca depinde ft mult si unde/cine o resoftezi(aza) cu resoftare cred ca iesi si mai ieftin decat sa investesti in turbina de 530d -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:19 AM |