![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 15 Joined: 13-September 09 From: rm.valcea Member No.: 2,958 Car: e46 Engine: 2000 136cp ![]() |
am si eu o problema cu cheia ...nu merge sa inchid din cheie de fapt se inchide si se deschide deci nu ramane inchisa...o pot inchide doar cu cheia in portiera doar daca dau de 5-6 ori din cheie...stie cineva ce poate avea?am schimbat si modulu de inchidere EWS cu altele de la alte masini si degeaba...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 33 Joined: 5-August 09 From: Iasi Member No.: 2,896 Car: E46 Engine: 320i 2.0 150 CP ![]() |
Bimbo, ai mai rezolvat? Uite ca dupa ce ti-am citit topicul, a inceput si mie sa-mi faca ceva asemanator de ieri. Dau sa inchid din cheie si nu se inchide mereu (cateodata merge totusi), dar de deschis portiere si portbagaj, merge fara nici o problema. La fel si daca inchid cu cheia-n portiera, merge perfect. Si ieri vreau sa spun ca m-am intors din drum de cateva ori dandu-mi seama ca nu se inchide din cheie sub nici un fel. Ma duc si mai incerc sa vad care-i treaba, si daca nu, cu un alt set de chei. Tu totusi ti-ai rezolvat problema? Si daca da, unde si cat te-a costat?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 04:45 AM |