![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 15 Joined: 13-September 09 From: rm.valcea Member No.: 2,958 Car: e46 Engine: 2000 136cp ![]() |
am si eu o problema cu cheia ...nu merge sa inchid din cheie de fapt se inchide si se deschide deci nu ramane inchisa...o pot inchide doar cu cheia in portiera doar daca dau de 5-6 ori din cheie...stie cineva ce poate avea?am schimbat si modulu de inchidere EWS cu altele de la alte masini si degeaba...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Nu cred că-ţi va spune cineva pe un forum exact care-i problema.
Mergi la un electrician auto. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Daca nu bine reglat un motoras de inchidere poate se face asa. M-am lovite de asa ceva cand am umblat un usa de sofer la E32. Din cauza o pozitionarea necorespunzator, la inchidere, motorasul nu mai ajunga la capatul lui de cursa, si sa deschidea instant, activand si celalte usile.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 01:10 PM |