IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> TOPIC DEDICAT POLITISTILOR DE LA AUTOMOBILE BAVARIA, CITITI VA ROG,DOMNILOR DE LA FILAJ
ionusunt
post Sep 2 2009, 02:21 PM
Post #1

jah soldier

Group: Members
From: cocalartown berceni
Member No.: 276
Car: E46 sedan 2.0d
Engine: M47TUD20 nusestieCP

am facut acest topic special pentru cei care citesc acest topic. de la teparii sefi automobile avaria. spuneti aici tot ce va nemultumeste la ei. biggrin.gif

eu unul nu am avut de a face cu ei. si nici ca imi doresc.
dar lui batz de exemplu au vrut sa ii taie discurile spate cu flexul ,ca nu erau in stare sa dea un ciocan in ele sa sara de pe fuzete...

This post has been edited by ionusunt: Sep 2 2009, 02:23 PM

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
poleposition
post Sep 2 2009, 02:47 PM
Post #2

18% BMW corupt
*

From: Bucuresti
Member No.: 23
Car: M6
Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP

mha, eu m-am referit ca citesc BMWClub, asta mi-au spus nu BMWZone unsure.gif

daca vrei sa ii injuri, scrie pe bmwclub, acolo vad sigur... cand am fost eu ieri la AB era foarte afectat un consilier service, care a fost luat in p&la grav acolo, din poiponar, partzan, infect, dobidoc, infractor nu l-au scos .

Acum, e posibil sa citeasca si aici, dar nu prea le dati carne pe bmwzone.

--------------------
BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T

+Quote Post
ionusunt
post Sep 2 2009, 04:09 PM
Post #3

jah soldier

QUOTE (poleposition @ Sep 2 2009, 03:47 PM) *
mha, eu m-am referit ca citesc BMWClub, asta mi-au spus nu BMWZone unsure.gif

daca vrei sa ii injuri, scrie pe bmwclub, acolo vad sigur... cand am fost eu ieri la AB era foarte afectat un consilier service, care a fost luat in p&la grav acolo, din poiponar, partzan, infect, dobidoc, infractor nu l-au scos .

Acum, e posibil sa citeasca si aici, dar nu prea le dati carne pe bmwzone.

eu am crezut ca citesc si aici .si m-am gandit sa le faca placere sa citeasca tongue.gif
aici nu s luati la p*** ca nu prea isi repara lumea la ei nimic.maxim comanda piese. si ala nu s eu,pt ca prefer filaret,pt ca nu fac 20 km prin aglomeratii pana la ei.ajung imediat.

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post
paul
post Sep 2 2009, 10:22 PM
Post #4

0% BMW corupt

Member No.: 249

QUOTE (ionusunt @ Sep 2 2009, 05:09 PM) *
aici nu s luati la p*** ca nu prea isi repara lumea la ei nimic.maxim comanda piese. si ala nu s eu,

Asta chiar nu pot s-o inteleg. Recunosti ca nu ai calcat niciodata pe la AB, dar ii faci in fel si chip - tepari, luati la p*** , DEDICAT POLITISTILOR DE LA AUTOMOBILE BAVARIA unsure.gif .
Daca o zicea unul care a trecut pe acolo si care a fost nemultumit de serviciile lore era de inteles, dar asa e cam ciudat ...

+Quote Post
ionusunt
post Sep 2 2009, 10:55 PM
Post #5

jah soldier

QUOTE (paul @ Sep 2 2009, 11:22 PM) *
Asta chiar nu pot s-o inteleg. Recunosti ca nu ai calcat niciodata pe la AB, dar ii faci in fel si chip - tepari, luati la p*** , DEDICAT POLITISTILOR DE LA AUTOMOBILE BAVARIA unsure.gif .
Daca o zicea unul care a trecut pe acolo si care a fost nemultumit de serviciile lore era de inteles, dar asa e cam ciudat ...

mie mi s-au adus piese care erau pentru modelul non facelift de e30...deci as putea sa fiu nemultumit. dar nu sunt.se mai intampla. altii care si le repara pe acolo insa....sunt nemultumiti clar. si nu ar fi unul care sa il cunosc personal.

cumva lucrezi la ei ?
atunci poate ne spui si noua cum sta treaba cu masinile alea sh "in stare buna" care de fapt sunt daune facute la serivs la avaria . wink.gif

LE: sa nu uit totusi de evenimentul in care eu am cerut kit de montaj de m tech 2(ar fi trebuit eu sa fi venit de acasa cu codurile,dar era cam incurcata treaba pe realoem cu cabrio non cabrio si alte dinastea) ,si mi s-a adus O CLEMA. O SINGURA CLEMA>ca deh doar x5 urile si x6urile si e60 urile sunt bmw uri nu ?\
e30 ul e dacie sau cum.

This post has been edited by ionusunt: Sep 2 2009, 10:58 PM

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 07:17 PM