![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 22-May 09 Member No.: 2,756 Car: E34 Engine: 525TDS 142CP ![]() |
Problema este ca atunci cand incui masina (centralizare), se incuie, se descuie si apoi trebuie sa ma incui inca o data. Problema a aparut de cand am scos usa ptr vopsire. Acum am pus alarma si face la fel (normal), trebuie sa incui, sa descui si sa incui din nou. Electricianul s-a dat peste cap si nu a gasit buba. Are cineva vreo idee in afara de verificat sigurantele si senzorul de usa inchisa/deschisa?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 86 Joined: 16-July 08 From: Tg. Mures Member No.: 1,706 Car: 520i E34 Touring Engine: M50B20 150 CP ![]() |
La mine face asa numai iarna, am observat ca daca ridic de mai multe ori consecutiv tumburucu de la usa de la sofer si il apas la loc, se inchide din prima, ma gandesc ca se incalzeste acel modul de inchidere si functioneaza...Nu-mi dau seama ce ar fi dar eu cred ca asta e explicatia.
-------------------- "Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted - One moment - Would you capture it or just let it slip?" Eminem BMW 520i Touring E34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 07:49 AM |