![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
Salut .De curand mi-am luat si eu un Bmw e34 520i din 1991.F multumit de el pana acuma .
Dar am niste mici nelamuriri : 1. In bord , nu imi arata aproape nimic din acel display legat de oil service si nici kilometrajul decat doar cand vrea el, adica la rece imi arata cateva caractere si cand e cald devin mai vizibile dar f putin. (poza) Ce ar putea fi? Se poate rezolva sau trebuie altul ? ( restu' de indicatoare merg perfect ) 2.Legat de 1.. daca fostul propietar ar fi schimbat bordul e posibil sa indice alt nr de km? 3.Legat de 1,2 .. cand e rece (cu greu) vad 120ooo km, cane e cald imi indica 300ooo km la bord.... eu zic ca 300 k ar fi km reali avand in vedere varsta dar as vrea sa alfu cat ar avea .. pe tester se poate afla? 4.Am gasit o gasit o gaura in teava de la evacuare (inainte de toba finala) . Se poate suda ? ca prin ea curge apa de la condens si mi-e sa nu se mareasca gaura. Ms. This post has been edited by warhammer23: Aug 7 2009, 09:37 PM -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
Ms frumos . Da , de cand am cumparat-o pt mine e o incantare sa o conduc de fiecare data cand ma sui in ea .
![]() Ca stare a masinii overall eu zic ca a avut grija de ea vechiul propietar. Pun si niste poze sa imi spuneti ce parere aveti . Alta intrebare: Motorul de 2 L am gasit ca are aceasi greutate ca si cel de 2,5 @ 136 kg. ; daca vreodata ar trebui sa schimb motorul ar intra direct fara alte modificari? (nu stiu ce se va intampla in viitor la faza cu masinile non euro si nu stiu daca ma incadrez si nu as vrea sa dau masina) Ms. -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:39 AM |