![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
nu am stiut exact unde sa fac topicul si l-am facut aici daca nu e bine sa il mute un moderator
ideea e in felul urmator vreau sa plec in Grecia in concediu mai exact in Skiathos si asta implica traversarea cu feribotul multi mi-au spus ca nu prea pot sa urc cu ursul pe feribot deoarece ar fi doar pt. masini mai 'inalte' daca a mai fost cineva sa-mi dea si mie un sfat ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Uwe, sfatul meu e sa te uiti bine la ferry si sa-ti alegi momentul cand intri. Daca intri prea repede, vaporul este aproape gol si e prea sus, deci s-ar putea sa atingi pe marginea puntii, daca intri printre ultimele masini e prea jos ca e incarcat si poti atinge malul. Asa ca mai bine ajungi printre primii si te dai mai la o parte pana urca ceva masini si vezi ca nivelul e ok. Cam asta e. Indiferent de ferry, intotdeauna sunt diferente din astea de nivel. Momentul conteaza.
Eu am trecut Dunarea cu bacul cu E38 si la fel am procedat. Cand bacul era gol n-a putut urca pe el decat un Aro ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:48 AM |