Help - Search - Members - Calendar
Full Version: concediu cu ursul
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
uwe
nu am stiut exact unde sa fac topicul si l-am facut aici daca nu e bine sa il mute un moderator

ideea e in felul urmator vreau sa plec in Grecia in concediu mai exact in Skiathos si asta implica traversarea cu feribotul
multi mi-au spus ca nu prea pot sa urc cu ursul pe feribot deoarece ar fi doar pt. masini mai 'inalte'

daca a mai fost cineva sa-mi dea si mie un sfat biggrin.gif
ionusunt
eu am mai fost.pana la budapesta.a mers ursulica dus intors fara nimic de zis. plus ca drumul cu ursu e o poveste de nedescris.faci sport continuu,plus ca apuci sa te cunosti bine de tot cu ea,sa i faci consum.recomand sa faci plinu de aici nu de la blugari,si daca ai canistre,iati de la greci si pt acasa ca benzina de afara e MUUULT mai buna.cu o masina ca a ta eu nu mi as face griji,in sensul ca a mea nu se apropie nici pe departe ca reconditionare de a ta,si cu toate astea nu mi a zis nimic.
la drum te cam cocoseaza coocoonizarea de la volan,dar experienta de condus te face sa uiti.eu cam tipam la pasageri ca e cabrio,si fosnea acoperisu la +180,la tine nu e cazul.
o sa te distrezi in BG pe serpentine rau de tot
daca ai ceva probleme, cauta pe net eventuale forumuri de bmw isti si baga te in seama cu ei in caz de ceva.dar nu va fi cazul de nimic .eu asa am facut sa fiu sigur ca va fi in regula. batz a fost de curand cu a lui in grecia,si chit ca e e46,i a frecat o placuta pe disc ,a ajuns cu discul rosu,nu era aerisit caliumeea.mecanicii de afara sunt muuuuult mai ok ca la noi ! ia la tine ulei sa completezi daca se aprinde check controlu la motor ol ca eu am patit o la deva si nu am avut de unde lua
PS pastreaza niste lei .200 ron aoclo de rezerva.si niste euro la fel. cand mam intors a trebuit sa fac plinu pe sosea undeva deja eram p rezerva (iar la mine nbecu tine 30 40 km) si am platit in euro la un curs de kk la un oarecare petrom,asta ruganduma de ei ca nu aveam unde schimba.

altfel.recomand sa te plimbi pe acolo cat mai mult.sa vezi ce misto e cand nu vezi blocu comunist de bucuresti din urs,in loc vezi marea si peisaje extrem de misto.

in budapesta m-am dat cabrio de 2 3 ori...o placere adevarata.
uwe
in Grecia am mai fost acum 4 ani...stiu cum e...
multumesc de sfaturi biggrin.gif

problema mea e DACA POT SA O URC FERIBOT???
ionusunt
QUOTE (uwe @ Aug 3 2009, 02:33 PM) *
in Grecia am mai fost acum 4 ani...stiu cum e...
multumesc de sfaturi biggrin.gif

problema mea e DACA POT SA O URC FERIBOT???

depinde de ferry iti dai seama....dar sa stii ca la greci e ffff multa lume cu masini f joase. depinde de multe iti dai seama.eu pe skiatos am fost,este sublm....fffff frumos.sa vezi ce marfa aterizeaza avionu. nu am fost cu ferry ....dar eu zic ca nu vei avea belele.....daca totusi nu poti urca ( unele sunt in rampa,altele au rampa dreapta ,nu in panta ) ori o urci cu spatele, ori ii scoti fusta mtech inainte sa te urci(nui mare lucru doar stii ,asta daca tii neaparat sa nu o faci varza -daca e cazul ).altceva nu stiu ce sa iti spun....aaa rogi 2 grecotei mai solizi sa ti salte de aripi sau niste scanduri cumva sa nu mai fie unghiu pantei asa.... tongue.gif problema delicata domnule smile.gif
bartro
Ia niste scanduri cu tine in portbagaj biggrin.gif
Vorba lui ionusunt, si acolo o fi ceva masini joase, acuma depinde si cat de joasa e a ta. Daca e foarte joasa, poate o sa ai ceva probleme, dar poate gasesti o solutia..

LE: ofer spre inchiriat un E32 inalt, recent testat pe traseu Bucuresti - Istanbul tongue.gif
ionusunt
QUOTE (bartro @ Aug 3 2009, 04:22 PM) *
Ia niste scanduri cu tine in portbagaj biggrin.gif
Vorba lui ionusunt, si acolo o fi ceva masini joase, acuma depinde si cat de joasa e a ta. Daca e foarte joasa, poate o sa ai ceva probleme, dar poate gasesti o solutia..

LE: ofer spre inchiriat un E32 inalt, recent testat pe traseu Bucuresti - Istanbul tongue.gif

mda....deci uwe vei fi de 10 ori mai mandru de urs dupa excursie....dovada sta propunerea lui bart tongue.gif
uwe
mai ...eu am mai facut drumuri lungi cu el nu cat drumul asta dar ...am mai facut
sincer abia astept sa plec biggrin.gif (24 august)
Shark
Uwe, sfatul meu e sa te uiti bine la ferry si sa-ti alegi momentul cand intri. Daca intri prea repede, vaporul este aproape gol si e prea sus, deci s-ar putea sa atingi pe marginea puntii, daca intri printre ultimele masini e prea jos ca e incarcat si poti atinge malul. Asa ca mai bine ajungi printre primii si te dai mai la o parte pana urca ceva masini si vezi ca nivelul e ok. Cam asta e. Indiferent de ferry, intotdeauna sunt diferente din astea de nivel. Momentul conteaza.

Eu am trecut Dunarea cu bacul cu E38 si la fel am procedat. Cand bacul era gol n-a putut urca pe el decat un Aro laugh.gif
manole74
Skiathos e o destinatie super, am fost anul trecut, dar nu stiu ce sa zic despre ferry, insa erau destule masini pe acolo de toate felurile....... Have a nice trip!
uwe
am inteles,o sa fiu atent si la aspectul asta
multumesc
wpp
nu stiu cum e la greci dar pot sa iti zic ca ferry dintre franta si UK este foarte ok. Poti sa treci lejer cu 50km/h biggrin.gif
INTERCEPTOR
scanduri de 1 2 cm si maxim 40 cm lungime..iei 6 bucatele...sa ai de unde jongla cu inaltimea...si nu foarte late. 10 15cm si sa incerci sa urci cu spatele...daca te lasa aia...in caz ca e prea jos de fata........ cu spatele ai sanse mai maricele cred
florin83
Pai tot cam aia e si cu spatele.. ca se ridica si racaie cu bara fata pe jos. sad.gif
INTERCEPTOR
ee atunci sa nu urce.dupa ce pleaca feri isi i a avant si sare in apa si innoata cu masina pana dincolo .asa o si spala si nici nu o zgarie si gata........atata nemultumire....asa nu i bine asa nu merge la la la:PP se descurca el
Shark
Lasati mai scandurile, ca nu trebuie la nimic! tongue.gif Nu e nici o bordura p-acolo! Fery ala de obicei are o rampa mare-mare din metal cu care poti urca foarte frumos pe el. Este chiar confortabila. Singura problema e ca rampa aia e facuta cateodata din 2-3 segmente, care se "frang" un pic intre ele daca ala e prea plin sau prea gol. In rest se urca snur, fara nici o problema. Urca si S-Klasse, si autocare, e prevazuta pt tot, nu cred sa fie mari probleme.
ionusunt
QUOTE (Shark @ Aug 6 2009, 12:02 PM) *
Lasati mai scandurile, ca nu trebuie la nimic! tongue.gif Nu e nici o bordura p-acolo! Fery ala de obicei are o rampa mare-mare din metal cu care poti urca foarte frumos pe el. Este chiar confortabila. Singura problema e ca rampa aia e facuta cateodata din 2-3 segmente, care se "frang" un pic intre ele daca ala e prea plin sau prea gol. In rest se urca snur, fara nici o problema. Urca si S-Klasse, si autocare, e prevazuta pt tot, nu cred sa fie mari probleme.

autocarele alea sa stii ca junt foarte joase.pe bune! si lungi rau.

acolo nu e romania! smile.gif
uwe
mda..multumesc mult
am inteles ...nu cred ca o sa am probleme ca nu e asa joasa masina mea ...cu spoilerul fata nu am atins niciodata,baia de ulei e cam joasa.. biggrin.gif
xox
Am fost luna trecuta in Grecia si am mers si cu ferry. Si am prins si doua modele diferite, unul acoperit la dus, descoperit la intors. Chestia e ca am fost cu o Corsa nu cu BMW-ul. A fost ok oricum, depinde asfaltul cum e unde pune el puntea de acces. Cel mult sa fii atent pe la tevi si ce mai are el acolo cand intri.

Si o poza:

uwe
din ce vad in poza pare super bine ...totusi nu am masina lipita de pamant smile.gif
multumesc mult pt. poza asta voiam de fapt sa vad
INTERCEPTOR
si de la noi...off road.
uwe
la greci e super ok
inclinatia era una cam mare si am atins cu tobele altfel a fost super lejer...o sa revin si cu poze biggrin.gif
haristeas51
asteptam poze smile.gif
David
Am dat-o si eu o data cu burta de dambul acela la coborarea de pe barca, eram destul de incarcat si am trecut cam repejor, a facut balans si aia a fost... blush.gif De atunci cand urc sau cobor de pe barca, o fac in diagonala, cat mai pe dreapta pana aproape de prag si langa el maxim stanga, atac cu fiecare roata-n parte si foarte incet, fara balans... smile.gif
uwe
la mine de balans nici nu se pune problema e "tun" suspnsia doar ca am esapamentul putin mai jos decat trebuie sa fie
poze
xox
Frumoasa si masina si tara pe unde s-a umblat. Cum fu concediul? Ce-ai vazut misto? smile.gif
Ciupanezu
Pur şi simplu superbă!
ionusunt
marfa arata bai in alte peisaje decat intre blocuri si chestii de beton. urasc bucurestiul.parca strica si ursul .. laugh.gif ca aspect. ca la articulatii il strica sigur sad.gif
uwe
concediul a fost super...
mai pun cateva poze de pe ferry cu ursul si una cu mine (tot pe ferryboat) dupa 900 de km si aproape 24 de ore fara somn
ionusunt
pe skiathos parca ziceai ca ai fost nu ? cum ti s-a parut insulica ? aeroportul l-ai vazut ? tongue.gif
uwe
CITAT(ionusunt @ Sep 27 2009, 04:35 PM) *
pe skiathos parca ziceai ca ai fost nu ? cum ti s-a parut insulica ? aeroportul l-ai vazut ? tongue.gif

pai insula are 12km pe 4km
si am inchiriat un scuter cu care am reusit sa fac 200km biggrin.gif
scuter de 125cc am reusit sa prind 120km/h cu el si abia am reusit sa il opresc pana la curba din fata mea blink.gif
pot sa zic ca am fost peste tot pe insula pe fiecare plaja in parte pe fiecare drum asfaltat si neasfaltat laugh.gif
si ceva poze cu "bestia" smile.gif
316i
Atata capu ai! laugh.gif
uwe
de la casca domne... laugh.gif
cristic
grecia ... ehe pacat ca s-a terminat vara sad.gif
florin83
Misto!

Mi-ati facut pofta, dar cred ca abia de revelion (o varianta pt revelion este grecia)
uwe
e pacat sa nu te duci vara in Grecia e super ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.