![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
nu am stiut exact unde sa fac topicul si l-am facut aici daca nu e bine sa il mute un moderator
ideea e in felul urmator vreau sa plec in Grecia in concediu mai exact in Skiathos si asta implica traversarea cu feribotul multi mi-au spus ca nu prea pot sa urc cu ursul pe feribot deoarece ar fi doar pt. masini mai 'inalte' daca a mai fost cineva sa-mi dea si mie un sfat ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
in Grecia am mai fost acum 4 ani...stiu cum e...
multumesc de sfaturi ![]() problema mea e DACA POT SA O URC FERIBOT??? |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
in Grecia am mai fost acum 4 ani...stiu cum e... multumesc de sfaturi ![]() problema mea e DACA POT SA O URC FERIBOT??? depinde de ferry iti dai seama....dar sa stii ca la greci e ffff multa lume cu masini f joase. depinde de multe iti dai seama.eu pe skiatos am fost,este sublm....fffff frumos.sa vezi ce marfa aterizeaza avionu. nu am fost cu ferry ....dar eu zic ca nu vei avea belele.....daca totusi nu poti urca ( unele sunt in rampa,altele au rampa dreapta ,nu in panta ) ori o urci cu spatele, ori ii scoti fusta mtech inainte sa te urci(nui mare lucru doar stii ,asta daca tii neaparat sa nu o faci varza -daca e cazul ).altceva nu stiu ce sa iti spun....aaa rogi 2 grecotei mai solizi sa ti salte de aripi sau niste scanduri cumva sa nu mai fie unghiu pantei asa.... ![]() ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Ia niste scanduri cu tine in portbagaj
![]() Vorba lui ionusunt, si acolo o fi ceva masini joase, acuma depinde si cat de joasa e a ta. Daca e foarte joasa, poate o sa ai ceva probleme, dar poate gasesti o solutia.. LE: ofer spre inchiriat un E32 inalt, recent testat pe traseu Bucuresti - Istanbul ![]() This post has been edited by bartro: Aug 3 2009, 03:23 PM -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:41 PM |