![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
nu am stiut exact unde sa fac topicul si l-am facut aici daca nu e bine sa il mute un moderator
ideea e in felul urmator vreau sa plec in Grecia in concediu mai exact in Skiathos si asta implica traversarea cu feribotul multi mi-au spus ca nu prea pot sa urc cu ursul pe feribot deoarece ar fi doar pt. masini mai 'inalte' daca a mai fost cineva sa-mi dea si mie un sfat ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
eu am mai fost.pana la budapesta.a mers ursulica dus intors fara nimic de zis. plus ca drumul cu ursu e o poveste de nedescris.faci sport continuu,plus ca apuci sa te cunosti bine de tot cu ea,sa i faci consum.recomand sa faci plinu de aici nu de la blugari,si daca ai canistre,iati de la greci si pt acasa ca benzina de afara e MUUULT mai buna.cu o masina ca a ta eu nu mi as face griji,in sensul ca a mea nu se apropie nici pe departe ca reconditionare de a ta,si cu toate astea nu mi a zis nimic.
la drum te cam cocoseaza coocoonizarea de la volan,dar experienta de condus te face sa uiti.eu cam tipam la pasageri ca e cabrio,si fosnea acoperisu la +180,la tine nu e cazul. o sa te distrezi in BG pe serpentine rau de tot daca ai ceva probleme, cauta pe net eventuale forumuri de bmw isti si baga te in seama cu ei in caz de ceva.dar nu va fi cazul de nimic .eu asa am facut sa fiu sigur ca va fi in regula. batz a fost de curand cu a lui in grecia,si chit ca e e46,i a frecat o placuta pe disc ,a ajuns cu discul rosu,nu era aerisit caliumeea.mecanicii de afara sunt muuuuult mai ok ca la noi ! ia la tine ulei sa completezi daca se aprinde check controlu la motor ol ca eu am patit o la deva si nu am avut de unde lua PS pastreaza niste lei .200 ron aoclo de rezerva.si niste euro la fel. cand mam intors a trebuit sa fac plinu pe sosea undeva deja eram p rezerva (iar la mine nbecu tine 30 40 km) si am platit in euro la un curs de kk la un oarecare petrom,asta ruganduma de ei ca nu aveam unde schimba. altfel.recomand sa te plimbi pe acolo cat mai mult.sa vezi ce misto e cand nu vezi blocu comunist de bucuresti din urs,in loc vezi marea si peisaje extrem de misto. in budapesta m-am dat cabrio de 2 3 ori...o placere adevarata. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 10:19 AM |