![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
...asta e masina care imi va face inima sa mearga cu 140bpm.
Cand am luat-o am crezut ca am luat-o la pretul corect, dupa ce i-am dat jos interiorul am ajuns la concluzia ca m-am cam intepat. Am fost dezamagit o perioada, am crezut ca asta nu va mai fi niciodata masina, dar de acum a inceput sa prinda forma . Poate in vreo 2 saptamani o sa pun poze cu ea vopsita ![]() Motorul este pentru moment un 1.6 M40 . Imi doresc un 1.8is M42 pentru ca mi se pare cel mai bun motor pentru ce am eu nevoie . Sper sa il schimb dupa ce termin cu tablaraia . Masina o voi folosi exclusiv pentru "racing". ![]() -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
Dupa multi bani cheltuiti, dupa ce am trecut prin momente in care nu mai credeam ca masina va mai fi gata vreodata, azi-noapte am adus ursu' la buzau. (il aveam la un atelier in galati)
IN SFARSIT, am incheiat capitolul "tinichigerie", la vopsea mai trebuie sa umblu un pic, dar e bine ca de acum pot sa ma concentrez asupra celorlalte aspecte ale masinii. ps: eu nu mai am la masina nici ITP si nici asigurare. Scaunele nu erau fixate deloc, centurile erau in portbagaj, deci chiar era o problema daca ma oprea POLITIA. Am avut noroc pana in Buzau, nu ne-am intalnit cu nici un echipaj, dar in Buzau am zarit politistii in mijlocul drumului. Drept urmare, am oprit masina, am dat cu spatele 10 metri, am pus semnal stanga si am luat-o pe o strada laturalnica. ![]() -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 06:10 AM |