![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
Bmw e21 320 din 1977 (model pre-facelift) O sa ma apuc de el in iulie sper, am strans o parte din piese, mai am de cautat multe oricum...
Nu o restaurez si nici masina de strada nu o fac, va fi ceva de genul track car. Planuiesc sa-i fac tinichigeria ca la carte, motorul va fi m30b35 cel mai probabil, mici modificari la articulatie & suspensie si o voi usura cat se va putea de mult. Sper eu sa fie primul e21 "de pista" de la noi, asta daca nu mi-o ia Gabita inainte. E greu sa faci sa iasa ceva dintr-un e21 (nu ma refer la aspect) e mult limitat fata de e30 la partea mecanica. Urati-mi succes ca nu o sa mai fiu om dupa ce ii curat toata caroseria pana la tabla. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
etrieri sh, garnituri noi, placute & discuri noi pt m5 e34 aproximativ 500e asta ar fi un exemplu. daca opresc o masina de 340 cai si 1700 kg vor fi ok pt una de 400 cai si 1200 kg zic eu
This post has been edited by Rotti: Jul 16 2009, 10:34 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
etrieri sh, garnituri noi, placute & discuri noi pt m5 e34 aproximativ 500e asta ar fi un exemplu. daca opresc o masina de 340 cai si 1700 kg vor fi ok pt una de 400 cai si 1200 kg zic eu rotti, spor la munca, iar daca o sa ai probleme cu repartizarea greutatii o sa rezolvi cu 2 saci de ciment in portbagaj. cat despre ciupanez doar vorbe bune. mi ma promis mie ca nu mai intru pe forumul asta pentru ca de o bucata de vreme si eu o ard mai mult in off topic decat ceva concret. tu daca ti ai pus in gand sa faci treaba asta..baga mare, nu te impiedica de vre un ciot din asta care are e39 si i se pare blasfemie ca un motor de e39 sa ajunga pe un cazan din 82 83. si caren u tine cont ca a lui masina facuta la presiune precum o sticla de bere din plastic. singura diferenta e ca dupa ce ocnsumi berea sticla se recicleaza, el nici macar la fier vechi nu si paote da masina. poate la vre o fabrica de pahare de unica folosinta. asi vrea sa vad totusi sugestii si propuneri de la userii care chiar mai stiu ceva mecanica si care se mai pricep la ceva, care chiar pun mana si fac cand e nevoie. suntme destui care in iernile cand era frigul mai mare noi eram pe sub masini. iar cei care folosesc patentul sa scoata morcovii din pamant, sau sau surubelnita speciala sa desfaca pc-ul...sa si indrepte privirile catre altceva...gen forumuri de telenovele... spor la munca. eu am icnrederea c o sa iasa foarte bine. o sa fie o masina pentur fun excelenta -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 04:16 PM |