![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
Bmw e21 320 din 1977 (model pre-facelift) O sa ma apuc de el in iulie sper, am strans o parte din piese, mai am de cautat multe oricum...
Nu o restaurez si nici masina de strada nu o fac, va fi ceva de genul track car. Planuiesc sa-i fac tinichigeria ca la carte, motorul va fi m30b35 cel mai probabil, mici modificari la articulatie & suspensie si o voi usura cat se va putea de mult. Sper eu sa fie primul e21 "de pista" de la noi, asta daca nu mi-o ia Gabita inainte. E greu sa faci sa iasa ceva dintr-un e21 (nu ma refer la aspect) e mult limitat fata de e30 la partea mecanica. Urati-mi succes ca nu o sa mai fiu om dupa ce ii curat toata caroseria pana la tabla. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Cred că eşti puţin dezorientat sau confuz, permite-mi să te ajut.
![]() Eu nu port de grijă pe internet nimănui, doar īmi expun punctul de vedere. Dau verdicte pe baza experienţei pe care o am la volanul multor maşini puternice şi pe baza unui mic exerciţiu de logică. O maşină foarte puternică dar foarte uşoară nu este uşor de controlat pentru nimeni. O astfel de maşină nu va fi stabilă la viteză mare, nu va fi uşor de condus nici măcar la viteze relativ mici din cauza puterii foarte mari pe o caroserie uşoară. Distribuţia egală a greutăţii nu este chiar atāt de uşor de pus īn practică, plus că ajungi să investeşti o sumă enormă dacă vrei ca maşina să stea cāt de cāt bine pe şosea şi să şi frāneze. Un motor de M5 E39 are 400 cp. Dacă nu ai condus niciodată o maşină de 400 cp, nu ai cum să īnţelegi cāt de brutală este o astfel de maşină. Iar dacă este atāt de brutal pe o caroserie de ~ 1800 kg, oare cum va fi pe o caroserie de 1 tonă? This post has been edited by Ciupanezu: Jul 15 2009, 10:24 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 01:10 PM |