![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 9-March 09 From: Bihor Member No.: 2,591 Car: BMW E36 Engine: 316 1.6 105CP ![]() |
as pute sa pun un turbo compresor pe un bmw E36 316,105 cp distributie pe curea,si unde as putea gasi si pana la cati cp il poate duce????
va multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
si se alimenteaza de la spite....in fine kit urile se invart in jur la 800 1000 dolari acolo si ajung aici cam la 1000 e sau mai sus depinde de ce anume cauti...oricum 16 nu prea este pt asa ceva...insa poate omu vrea sa si faca:PP noi discutam
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 9-March 09 From: Bihor Member No.: 2,591 Car: BMW E36 Engine: 316 1.6 105CP ![]() |
si se alimenteaza de la spite....in fine kit urile se invart in jur la 800 1000 dolari acolo si ajung aici cam la 1000 e sau mai sus depinde de ce anume cauti...oricum 16 nu prea este pt asa ceva...insa poate omu vrea sa si faca:PP noi discutam eu tot am sa incerc sa pun un turbo compresor daca e cazu modific tot, sau ar mai o modalitste sa imi pun un motor de 1,6 pe lant, va multumesc |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
eu tot am sa incerc sa pun un turbo compresor daca e cazu modific tot, sau ar mai o modalitste sa imi pun un motor de 1,6 pe lant, va multumesc eu nu prea vad rostul la topicurile astea.... cred ca nu ganditi cand le scrieti.... tu and ti ai luat masina asta le ce te ai gandit? sa ai bmw, dar ti ai luat cu motor de bicicleta ca sa ai consum mic... acum vrei ca din gangania aia de motor sa mai rasara si vre un stol de cai pegas... pe langa kitul de turbo sunt multe alte chestii care trebuie puse pe masina aia multi multi nervi si bani cheltuiti pune si tu un motor mai mare pe ea si cu o economie mult mai mare decat ai pune turbo ai avea un motor cu o putere mult mai mare decat daca ai pune turbo pe al tau -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 09:19 PM |