![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
http://home.mobile.de/SIDJMIZ-0wMu97siqnyk...111111185542298
o fi pe bune anuntul? le-am trimis email.. pare ca este un parc de masini... -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
ti-ar placea, nu?
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
dap, nu m-am hotarat inca, e60 diesel sau asta... ramane de vazut ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
glumesc mah, maine ma duc sa vad o dacia 1300 din 78
![]() ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (SUPERBEC) dap, nu m-am hotarat inca, e60 diesel sau asta... ramane de vazut
![]() clar alpina.. e ceva mai special.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Thank you for your mail and your interest in our car. The car had one owner and is in a very good condition (no accidents and no scratches). The Alpina is Euro 3. The car was driving by a private person and the VAT is paid in Germany (no returnable VAT). We sell it with taxation of § 25 A. sunt complet pe dinafara.. probabil ca o sa ma hotarasc la fata locului :crybaby: -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 139 Joined: 19-October 05 Member No.: 36 ![]() |
E urata'n sange masina
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (Kane) E urata'n sange masina
![]() ![]() verdele .. si interiorul din textil.. e alpina dar totusi.. am vb cu oamenii. sapt viitoare ma duc sa o vad macar. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
o fi alpina, de e cam scumpa...gasesti ceva M la banii astia
si ala e cam full pe la 25 de mii |
|
|
![]()
|
|
pe mobile am gasit m3 la pretul asta numai peste 100k km... -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
si asta e adevarat
![]() dar totushi e M, are ceva calutzi in plus, o gramada de optionale, arata muuuult mai bine si ai si de unde alege. sincer Alpina asta e urat. norocu lui ca e BMW ![]() |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
ia-ti alpina, este cu o clasa peste m3 chiar daca are mai putini cai (chiar ai nevoie de 40 cai peste 280?)
-------------------- 324 td
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE este cu o clasa peste m3 - chiar ar merita un topic
nu am mers niciodata cu alpina, dar nu cred ca e cu o clasa peste M. daca e asa insa, inseamna ca ai o clasa peste M la 70% din pret - ma refer la masina noua , ceea ce e super oferta, so go for it. imi este insa foarte greu sa cred asta :paranoid: |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Unele modele Alpina sunt peste M acum nu trebuie sa generalizam ![]() banuiesc ca stii siteul asta dar il pun sa se mai uite si altii sa compare ![]() http://www.m5board.com/alpina/default.htm -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
B3 are mai putini cai decat m3 dar si mult mai mult cuplu oferit de la 2000 rpm
ofera ce mi-am dorit intotdeauna de la un bmw.. cuplu la turatii joase si exclusivism.. la 275 de masini produse ![]() cel putin la m3 e36.. diferenta intre el si un 2.5 o vezi peste 4 mii de ture.. si dupa 6 mii chiar realizezi ca esti intr-un M dar eu merg 95% in Buc si nu prea are rost sa ii dai peste 6000 la fiecare semafor.. pe cind de cuplul oferit de alpina te bucuri tot timpul fara a hingheri masina ... -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
nu tre sa ii dai 6000 de ture M-ului la semafor
![]() ![]() cu M-ul mergi cu 1000 de ture intr-a treia fara nici un fel de probleme. cum ar fi sa nu ai cuplu la M? :retard: e alegerea ta. oricare ar fi , e o masina faina si itzi urez sa ti-o poti lua si sa te bucuri de ea. ![]() |
|
|
![]()
|
|
multumesc
oricum nu sunt hotarat pe B3 , am vb de un m5 in leasing.. sunt asa multe optiuni.. vreau sa ma duc la munte cateva zile sa meditez asupra problemei ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 08:37 AM |