Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alpina B3 3.3 Coupé
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
SUPERBEC
http://home.mobile.de/SIDJMIZ-0wMu97siqnyk...111111185542298

o fi pe bune anuntul? le-am trimis email.. pare ca este un parc de masini...
io's®
ti-ar placea, nu? biggrin.gif
SUPERBEC
dap, nu m-am hotarat inca, e60 diesel sau asta... ramane de vazut biggrin.gif
SUPERBEC
glumesc mah, maine ma duc sa vad o dacia 1300 din 78 biggrin.gif in perfecta stare biggrin.gif
florin83
QUOTE (SUPERBEC)
dap, nu m-am hotarat inca, e60 diesel sau asta... ramane de vazut biggrin.gif

clar alpina.. e ceva mai special.. smile.gif
SUPERBEC
Thank you for your mail and your interest in our car.

The car had one owner and is in a very good condition (no accidents and
no
scratches). The Alpina is Euro 3. The car was driving by a private
person
and the VAT is paid in Germany (no returnable VAT). We sell it with
taxation
of § 25 A.

sunt complet pe dinafara.. probabil ca o sa ma hotarasc la fata locului :crybaby:
Kane
E urata'n sange masina biggrin.gif Cu verdele ala de gard. Ia 530d e60 smile.gif
SUPERBEC
QUOTE (Kane)
E urata'n sange masina biggrin.gif Cu verdele ala de gard. Ia 530d e60 smile.gif

verdele .. si interiorul din textil.. e alpina dar totusi..
am vb cu oamenii. sapt viitoare ma duc sa o vad macar.
CAT
o fi alpina, de e cam scumpa...gasesti ceva M la banii astia

si ala e cam full pe la 25 de mii
SUPERBEC
pe mobile am gasit m3 la pretul asta numai peste 100k km...
CAT
si asta e adevarat sad.gif
dar totushi e M, are ceva calutzi in plus, o gramada de optionale, arata muuuult mai bine si ai si de unde alege. sincer Alpina asta e urat. norocu lui ca e BMW biggrin.gif
Azeea
ia-ti alpina, este cu o clasa peste m3 chiar daca are mai putini cai (chiar ai nevoie de 40 cai peste 280?)
CAT
este cu o clasa peste m3
- chiar ar merita un topic

nu am mers niciodata cu alpina, dar nu cred ca e cu o clasa peste M. daca e asa insa, inseamna ca ai o clasa peste M la 70% din pret - ma refer la masina noua , ceea ce e super oferta, so go for it.

imi este insa foarte greu sa cred asta :paranoid:
alex230ro
Unele modele Alpina sunt peste M acum nu trebuie sa generalizam tongue.gif
banuiesc ca stii siteul asta dar il pun sa se mai uite si altii sa compare tongue.gif
http://www.m5board.com/alpina/default.htm
SUPERBEC
B3 are mai putini cai decat m3 dar si mult mai mult cuplu oferit de la 2000 rpm

ofera ce mi-am dorit intotdeauna de la un bmw.. cuplu la turatii joase si exclusivism.. la 275 de masini produse biggrin.gif

cel putin la m3 e36.. diferenta intre el si un 2.5 o vezi peste 4 mii de ture.. si dupa 6 mii chiar realizezi ca esti intr-un M
dar eu merg 95% in Buc si nu prea are rost sa ii dai peste 6000 la fiecare semafor.. pe cind de cuplul oferit de alpina te bucuri tot timpul fara a hingheri masina ...
CAT
nu tre sa ii dai 6000 de ture M-ului la semafor biggrin.gif ar fi chiar culmea laugh.gif doar daca vrei sa consumi peste 30 % si sa faci suta in 6 sec.

cu M-ul mergi cu 1000 de ture intr-a treia fara nici un fel de probleme. cum ar fi sa nu ai cuplu la M? :retard:

e alegerea ta. oricare ar fi , e o masina faina si itzi urez sa ti-o poti lua si sa te bucuri de ea.
smile.gif
SUPERBEC
multumesc

oricum nu sunt hotarat pe B3 , am vb de un m5 in leasing.. sunt asa multe optiuni.. vreau sa ma duc la munte cateva zile sa meditez asupra problemei biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.