![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
In primul rand ma bucur foarte mult, ca fac parte din acesta comunitate, pe care o consider foarte speciala.
Ma bucur foarte mult, ca am reusit sa cumpar un alt E28, care incet, incet ia locul celui care l-am pierdut. Este fosta masina a lui Edi, o masina de care a avut grija, si o masina deosebita in tot acest peisaj iesean. Din pacate nu am inca poze cu ea, poze facute de mine, pe care sa le postez aici, imi pare rau. Dar promit ca urmatoarea data cand voi posta in acest topic, va fi si un upload de poze! Pentru ca, in descrierea topicului, se afla cuvintele "Then & Now", asa ca la VH1, am sa postez cateva dintre pozele cu celalalt E28, pe care nu le-ati mai vazut niciodata! Vor fi ultimele..., dar vor urma altele cu siguranta... Mi-am adus aminte ca am o poza cu e28-ul cel nou, ca data de achizitie, bineinteles! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
pff da misto mia era si celalalt alb.....inca o data am ingrozit atunci cand lam vazut cu manole la roman cum era saracu lovit
![]() ![]() ![]() in rest bafta multa cu noul e28 si sa te faca sa uiti de tristetea provocata de pierderea celui alb ![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 221 Joined: 6-April 07 Member No.: 886 Car: E28 Engine: M30B28 ![]() |
Man, tu nu mai ai masina aia de ani de zile si tot pui poze cu ea? ![]() -------------------- E28 528i ; ex e28 524d, 524td, 520i, e34 520i, 525ix, e39 525d
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
am vazuto weekendul trecut pe bucium .....cred ca erai la alta nunta
ma uitam la masina parea cunoscuta .....dar numarul ......ma gandeam alt e28 in iasi .....mai tarizu miam dat seama ca e al tau ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Man, tu nu mai ai masina aia de ani de zile si tot pui poze cu ea? ![]() Eh si tu acum...asta inseamna sa tii la o masina mult ![]() @reactor: ultima poza chiar e macabra, langa cimitiru Sf Vasile ![]() This post has been edited by Sportivu: Jul 22 2008, 02:03 AM |
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 11-November 05 Member No.: 96 ![]() |
Ce a patit masina? |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Pentru Edi: Nu e vorba de nostalgie, ci doar am incheiat un capitol, si nu trebuia sa fac acum un topic nou, doar pentru 4 poze cu celalalt E28, din acest motiv am si scris acolo, ca vor fi ultimele poze pe care le postez. Si deci, chapter closed.
Acum e gata, am deschis un nou capitol, adica DFY de Iasi, cum ii zice Edi, Tedutzul Argintiu! Promit ca vor urma poze! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
Frumos trecutul, dar si mai frumos va fii prezentul, din trecut nu poti face modificari, prezentul il conturezi dupa bunul plac, sa stii ca si eu ma simt mandru ca sant pe acest forum, este singurul in care mi-am prezentat masina, pentru ca aici sant persoane care se intalnesc cu rugina, vaselina si alte chei fixe mai des decat altii, mai am cont si pe alte forum-uri dar pana nu este gata nu voi posta acolo pentru ca nu sant pregatit sa rada de mine un copil care nu are ce face in vacanta si mai ma prinde si intr-o zi proasta de o strica de tot. acum pot sa iti urez multa bafta si sa ai spor la munca cu noua achizitie, sa te unga la suflet exact cat iti lipseste, ba chiar mai mult. Fierul te asculta si te asteapta sa il inbunatatesti, nu da pe foc.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by mario.b: Jul 23 2008, 12:35 AM |
|
|
![]()
|
|
Multumesc frumos "mario.b", nu sunt deloc multe de facut la masina asta. E o masina stock si bine inchegata.
Trebuie doar atat, sa-i scot rugina de pe ici pe colo, sa retapitez scaunul de la sofer! Si poate sa ii mai schimb mici chestii. Tehnic, e net superiora peste ce am avut, chiar daca cealalta avea dotari de fite. Ma multumesc cu trapa manuala, geamuri manuale, si cu un motor care suna foarte bine si trage foarte bine. Practic motorul e ceea ce m-a facut sa cumpar aceasta masina. Restul nu a mai contat. Am sa pun ceva poze cu evolutia masinii, dar trebuie mai intai sa le fac! Multumesc. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
sa o stapanesti sanatos ![]() -------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
QUOTE . E o masina stock si bine inchegata. Asta argintie arata mai bine ca cea alba ![]() -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]()
|
|
Uite ca revin si pe aici cu un update.
Tocmai i-am eliminat trepidatiile la frana. Masina a primit discuri de frana noi pe fata de la Billstein, si placute de asemeni Billstein, si o bara de conexiune la puntea fata, care de fapt ea era sursa trepidatiilor. Azi i-am cumparat Castrol Magnatec 10W40 6 litri si filtre noi. Inca nu il schimb, pentru ca de luni masina va intra in reparatii de tinichegerie. Se va vopsi si repara multe aspecte importanta la masina: fusta fata, fusta spate, capota, aripa dreapta, portiera stanga si poate si alte elemente. Poate o sa spuneti ca de ce nu il vopsesc tot? Din lipsa de bani, si am zis ca am sa vad ce va iesi. Am vazut ce poate sa faca omul cu vopsiri de astea partiale, si dupa un polish ceva e posibil sa nu observe atat de tare diferenta. Oricum vom vedea. Va fi reparat scaunul sofer care are 2 mici (mari) rupturi. Si sper ca dupa aceasta sa ii pot cumpara niste jante mai ochioase, nu ca astea pe 14 nu ar fi ok, dar... Am sa va tin la curent si veti vedea in final rezultatul. This post has been edited by reactor_share: Oct 23 2008, 01:19 AM -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
fa un calcul vezi cat te duce si daca esti f aproape de pretul unei revopsiri complete eu zic ca merita sa mai stai ,nu de alta dar te poti feri de problema "5 culori pe masina "
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
Oricum din cate vad cam toata masina va fi vopsita. Asa ca... In orice caz totul il voi afla luni cand masina va intra in service. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
De azi a intrat in service. Voi posta aici pozele pe care le vor face cei din service care vor reconditiona masina.
Cica intr-o saptamana voi vedea rezultatul. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Azi au fost demontate barele de pe masina, atat spate cat si fata. Surprinzator pentru BMW, tabla spate e mult mai subtire decat cea de pe fata si lateral.
S-a muncit mult la bara fata cat si la partea care este acoperita de bara fata. Vopseaua de pe masina pare sa fie originala, in majoritatea locurilor. A fost refacuta aripa dreapta fata cat si stanga, la una mai mult, la alta mai putin de lucru, dar s-a muncit. Pragurile au fost refacute, practic nu erau atinse, ci dus stratul protector de pe ele. Si multe alte chichite, mici si marunte. E un exemplar frumos, au spus cei de la service, care au ramas impresionati de vechimea ei, dar si de starea ei tehnica. Din pacate nu am poze, ei mi-au promis ca vor face ei, dar nu au facut. Am incredere in ce v-a iesi, sper ca visele mele de acum sa se pupe cu realitatea. Voi reveni cu update-uri. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
inca un e28 misto .... tot de la edi
![]() incepe sa-mi placa masina asta(e28 ul ) din ce in ce mai mult. This post has been edited by ionusunt: Oct 30 2008, 04:12 AM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
Azi am fost sa ridic masina din service. Mare mi-a fost mirarea sa vad un E28 frumos, frumos de tot. Numai ca, intr-adevar vopseaua cea noua nu prea se pupa cu cea veche, asa ca din motive evidente, am decis vopsirea ei totala. Deci miercuri voi avea unul dintre cele mai frumoase E28-uri de pe acest forum, dar si din tara. SUPERB intr-un cuvant. P.S. acum are si eleron de M, care ii vine de minune. Voi reveni. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
vad ca esti f entuziasmat
![]() PS :vopseaua de 20 d ani se mai duce si de la soare &mediu ....nu are neam cum sa se pupe cu panourile proaspat vopsite ! f bine faci ca o vopsesti ! ![]() uite un filmulet care m-a spart ![]() This post has been edited by ionusunt: Nov 2 2008, 11:00 PM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
vad ca esti f entuziasmat ![]() PS :vopseaua de 20 d ani se mai duce si de la soare &mediu ....nu are neam cum sa se pupe cu panourile proaspat vopsite ! f bine faci ca o vopsesti ! ![]() uite un filmulet care m-a spart ![]() Stiu link-ul. E unul dintre preferatele mele. Uite ca iti raspund si eu cu un link, la fel de frumos, dar de aceasta data mult mai oficial: http://www.youtube.com/watch?v=wVzS_IuPclY -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
de acu....e joi.....asteptam pozi
![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
nimic?
![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
Inca nu m-a sunat! Iti dai seama cum astept eu!
Pe maine cred ca ma va suna, si poate maine seara voi uploada niste poze. Sper din toata inima. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Inca nu m-a sunat! Iti dai seama cum astept eu! Pe maine cred ca ma va suna, si poate maine seara voi uploada niste poze. Sper din toata inima. ![]() facem o intalnire mica pentru ca in iasi vad ca nu sem ai misca nimeni.... ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
Iata si mult asteptatele poze. A iesit bine, o sa ii mai dau un polish peste 2 saptamani, la recomandarea celor de la service.
Am sa las pozele sa vorbeasca. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
dap, e frumoasa, ii vine bine culoarea, si cred ca-i si rezistenta la murdarire.
acum, cand or fi bani, gaseste-i un rand de jante...cum stii tu ca-i vine bine. Felicitarile mele. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
Iata si mult asteptatele poze. A iesit bine, o sa ii mai dau un polish peste 2 saptamani, la recomandarea celor de la service. Am sa las pozele sa vorbeasca. dap...frumos. felicitari si sa arzi cu ea cat mai multe cauciucuri(nu burn) . am avut noroc sa o vad aici, pentru ca daca o vedeam iarasi prin iasi sigur nu o mai recunoasteam. sper sa termin si eu cu a mea saptamana asta sua cealalta si sa ma apcu sa o echipez. nasol la mien ca nu gasesc fusta fata, sau fusta d e28 cu tot cu bara ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc mult! Intr-adevar, ar fi o diferenta mare daca ar avea niste jante pe masura ei.
Dar, ma multumesc cu faptul ca vine iarna, si nu e recomandat sa umbli cu jante scumpe, asa ca, pe la vara poate, cand voi avea bineinteles si niste banuti... De acum tot am sa fac poze si sa le postez aici. Macar acum nu mi-e rusine cand ies pe strada, pentru ca "Am cu Ce...." -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc mult! Intr-adevar, ar fi o diferenta mare daca ar avea niste jante pe masura ei. Dar, ma multumesc cu faptul ca vine iarna, si nu e recomandat sa umbli cu jante scumpe, asa ca, pe la vara poate, cand voi avea bineinteles si niste banuti... De acum tot am sa fac poze si sa le postez aici. Macar acum nu mi-e rusine cand ies pe strada, pentru ca "Am cu Ce...." ![]() apropo...taicamiu si acu vb d masina ta =)) -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
Spalata si Curata
atat interior cat si exterior. Sunt uimit de cat de frumos a iesit. Azi am spalat-o pentru prima data de cand a fost vopsita. Ce sa zic. Frumos intr-un cuvant. Sa nu credeti ca mi-au murit laudatorii, dar pur si simplu, ma simt ca si cum as fi facut ceea ce trebuia, ceea ce nu am facut cu cealalta masina. Asta este. Priviti-o cum este acum si ganditi-va cum i-ar sta cu jantele BBS ale lui SHEVA! mmmmm.... -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
este f frumoasa
![]() cand ma uit la ea tot o vad sora geamana a 528-ului meu ![]() |
|
|
![]()
|
|
este f frumoasa ![]() cand ma uit la ea tot o vad sora geamana a 528-ului meu ![]() da chiar ca ,doar ca asta foloseste carburantul lui satan ![]() ![]() just kidding ...foarte bine arata ,insa daca tot ai demontat si montat la loc...d c nu ai montat si tu proiectoarele si semnalele alea in fusta sa stea si ele drepte ? ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
bai nene, da` la noi nu mai exista bare fata de E28 impecabile?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
e bine ca voi aveti ca eu nu am deloc bara fata
![]() @ionusunt aia cu carburantul lui satan chiar mi-a placut ![]() This post has been edited by haifisch: Nov 16 2008, 11:23 PM |
|
|
![]()
|
|
Cu bara fata se poate face un serial de reconditioanare care ar ajunge la fel de lung, precum "Tanar si Nelinistit". Probabil ca problema aceasta s-ar termina atunci cand s-ar scoate pe usile fabricii un e28 nou.
Ce sa zic, a fost de munca la bara fata si atat a iesit de "bine". Nu mai zic, ca cu o seara inainte, de a face pozele, m-a mancat sa merg pe un drum accidentat pe aici prin Iasi, adica undeva la un releu de transmisii TV, in Bucium, si am atins-o, adica am luat cu burta barii fata mai multe damburi. Proababil ca indoitura din bara se trage de acolo. In fine, poate o rezolv, iar cat despre proiectoarele din bara, e mare minune ca stau asa cum stau acum. Inainte una statea perpedincular pe bara, iar cealalta ok. Acum cat de cat se apropie. Pana la alte noi bare fata, spate, ma multumesc cum e ea acum. Totusi vb de masini de 2000 - 3000 de euro maxim, in functie de dotari si aspect, si stare tehnica. Dar asta e o alta discutie... -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Foarte bine arata masina. Cat te-a dus afacerea???
|
|
|
![]()
|
|
din asta mi esti...te plimbi noaptea p motel a?
|
|
|
![]()
|
|
f adevarat boala cu bara am vazuto la toate
haifisch o arzi reising fara bara ? ![]() CAR CAR POWER cum zicea til odata ! ![]() ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
Foarte bine arata masina. Cat te-a dus afacerea??? Multumesc, chiar ma simt cu inima mai usurata. Undeva la 2000 de ron. Cu tot ce se vede facut la masina, adica: - indreptat bara fata - pus eleronul si vopsit - indreptate aripile fata, un pic portierea sofer, aripile spate (bine acum a nu se intelege ca erau botite, dar daca te uitai atent aveau ceva mici denivelari, de la cum au fost atinse cu alte portiere sau cum s-ar fi dat un picior in ele) - si bineinteles revopsit toata masina. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
din asta mi esti...te plimbi noaptea p motel a? ![]() Da da, m-am dus sa vad panorama iasului. Si atat, fara a se interpreta in alt fel. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Da da, m-am dus sa vad panorama iasului. Si atat, fara a se interpreta in alt fel. :-" -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
frmoasa schimbare abia astept sa o vad live
la scaune ai facut ceva? |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
frumoasa,cred ca ti-e si mai mare dragul de ea acum
![]() vad ca sunt plangeri destul de multe la adresa barei si fustei de e28,inseamna ca eu am fost norocos cand am gasit la e28-ul donor atat barile cat si fusta fata ireprosabile,noroc ca am avut eu grija sa nu las fusta chiar asa neatinsa in primavara ![]() vad ca ai tot "DFY" ca la celalalt e28,semnifica ceva sau doar asa in amintirea lui? iar legat de jante,chiar nu ai de ce te grabi,altii alearga acum dupa jante de iarna care tu le ai si dau bine asa cum sunt,pana la vara sper sa gasesti ceva si mai frumos bafta -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() e misto si fara bara totusi ![]() |
|
|
![]()
|
|
-------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
f misto! jante ca astea va avea ledocteur pe al sau e34. parca dadusei masina.sunt poze cumva de la plecare?
-------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
da foarte misto jantele
parca sunt c aale lui xander de pe e28?sau alea sunt de e38,pe 18''? :? -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
|
|
![]()
|
|
Va raspund la amandoi (ionusunt & db85amd) - intr-adevar sunt pozele de la plecare. De fapt Alex uitase ceva la mine, si a venit si... am vazut minunatia.
Sunte jantele de pe e28-ul alb al lui Xander. Cum si asta gri e tot al lui, s-a gandit omul sa faca un upgrade. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
si da sunt originale de pe un e38 si pe 18......adevarul e ca cine stie cunoaste
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Masina e frumoasa dar peisajul deprimant rau...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Arată foarte mişto cu jantele de M.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Arată foarte mişto cu jantele de M. Mie nu imi place. sunt prea mari. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Daca suspensia ar fi putin mai jos, impresia ar fi total schimbata! Parerea mea........Frumos.
|
|
|
![]()
|
|
ii voi pune si suspensie dar toate la timpul lor...si se gaseste cam greu pt e28...daca aveti idei unde gasesc sunt binevenite
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 33 Joined: 5-August 09 From: Iasi Member No.: 2,896 Car: E46 Engine: 320i 2.0 150 CP ![]() |
Exceptional arata! Incepe sa arate ca un Hot Rod in opinia mea:D! Cand, vorbind cu reactor_share, am vazut pozele cu jantele noi, nu mi-a venit sa cred ca a facut schimbarea asta, am ramas uimit. Acum, ea de fapt fiind a lui Xander, nu pot decat sa ma bucur ca masina a trecut la un alt cunoscator si pasionat de BMW. Felicitari Xander, si sa-ti traiasca! P.S.: parca nu mai am rabdare pana s-o vad cu kitul de M si suspensiile noi, dar, toate la timpul lor nu? Bafta!
|
|
|
![]()
|
|
Better views!
This post has been edited by reactor_share: Sep 16 2009, 06:50 PM -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
Arată foarte mişto cu jantele de M. alea sunt jante de M? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
-------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
pai nu ai sigla ///M intre prezoane? LE: mersi alex din ce-am vazut eu nu. mama am jante ///M ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
macar locul pt emblema trebuie sa il ai daca nu il ai inseamna ca sunt replici
|
|
|
![]()
|
|
macar locul pt emblema trebuie sa il ai daca nu il ai inseamna ca sunt replici habar n-am. n-am jantele in casa sa ma uit da din poze mi se pare ca nu are... tu ce zici? http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=25734 http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=25733 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
da' varza sunt ! o sa fie ceva de munca la ele
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
masina a mai primit brate noi fata,burdufe la planetare, scaunele retapitate , manson schimbator cel mai important e ca face in continuare kilometri fara probleme.....sper ca asa va fi mult timp de acum incolo cred ca ai uitat sa mentionezi pachetul m . foarte bine ii sta ![]() ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
ba nene da toti va puneti kit de M acuma?
![]() glumesc.... buna treaba....arata masina asta cam cum ar trebui sa arate si masina intr-un viitor.....indepartat ![]() felicitari |
|
|
![]()
|
|
O sa arate cat de curand. Eu asa sper. Mai trebuiesc vopsite elementele kit-ului de M si gata, are o fata complet noua. Am mai facut o tura cu ea, zilele astea, si merge minunat. Nu am simtit jantele pe 18. Probabil ca in Franta nu o sa le simta Alex, chiar deloc.
Spor in toate Alex, de la Alex. This post has been edited by reactor_share: Oct 10 2009, 08:33 PM -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Eh, de asta nu te-am recunoscut cand am vazut masina in trafic, nu erai tu la volan Alex
![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
update ...sec
a murit bateria ![]() prin urmare sunt in cautare de baterie noua |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,030 Joined: 17-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,909 Car: E34 520i ex E32 730i Engine: M50 150CP, SAAB 9000 CSE ![]() |
Ceva poze de pe drum... Cum s-a comportat pe drumuri straine?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
poze pe drum nu prea am facut pentru ca am mers non stop cu opriri foarte scurte si majoritatea opririlor au fost noaptea
masina a mers foarte bine pe autostrada a consumat 6.3 la mers constant 120 130kmh(in limita legala) maine plec iar la drum inca vreo 8-900 de km bine ca e pe autostrada si nu sunt gropi ca in romania imi pare rau ca nu miam luat rotile pe 18 din romania dar la ce zapada am prins prin romania nu ma descurcam cu ele asa ca e mai bine cu astea de iarna ca nu se stie niciodata cand da zapada peste mine pe drum |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,514 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
![]() Ai grija de motorul ala ca de ochii din cap, ca au obiceiul sa moara pe neasteptate si nu vrei sa te apuci de reparatie la td. Nu prea mai exista E28 diesel cu motor original pe ele. 6.3l/100km cu tot cu remorcuta? -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
asta inseamna o masina buna! felicitari pt achizitie.
PS ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
de la botosani pana la vatra dornei a fost acoperit carosabilul cu zapada
am plecat la miezul noptii de asta am prins zapada ca ziua s-a topit ........cred chiar la intrare intr-un sat prin zona sucevei pe la 3 noaptea era un logan cu 3 militieni care merge cu 40 kmh si normal ca m am bagat sa-l depasesc, ca nu aveam timp de pierdut dupa ei ...si cand sa trec de ei au bagat girofarele si a facut semn sa trag pe dreapta .....si mi au zis ca sunt nebun cum ii depasesc pe condiitiile astea de viscol si carosabil alunecos ...probabil ei aveau inca cauciucuri de vara si abia mergeau cu 40......eu cu e28 incarcat si cu cauciucuri nokian de iarna stateam foarte bine pe strada ![]() |
|
|
![]()
|
|
de la botosani pana la vatra dornei a fost acoperit carosabilul cu zapada am plecat la miezul noptii de asta am prins zapada ca ziua s-a topit ........cred chiar la intrare intr-un sat prin zona sucevei pe la 3 noaptea era un logan cu 3 militieni care merge cu 40 kmh si normal ca m am bagat sa-l depasesc, ca nu aveam timp de pierdut dupa ei ...si cand sa trec de ei au bagat girofarele si a facut semn sa trag pe dreapta .....si mi au zis ca sunt nebun cum ii depasesc pe condiitiile astea de viscol si carosabil alunecos ...probabil ei aveau inca cauciucuri de vara si abia mergeau cu 40......eu cu e28 incarcat si cu cauciucuri nokian de iarna stateam foarte bine pe strada ![]() daca masina are blocant trebuia sa le zici ca ai blocant ![]() ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,030 Joined: 17-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,909 Car: E34 520i ex E32 730i Engine: M50 150CP, SAAB 9000 CSE ![]() |
Si eu tot cu cauciucuri de iarna am plecat la drum, ai dreptate nu se stie niciodata unde dai de zapada lunile astea...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
masina face in continuare kilometrii....
am facut iar schimbul de ulei si filtre numai ca nu am gasit ulei Castrol Magnatec 10w40 si am pus Castrol GTX turbodiesel 10w40 cred ca e tot pe acolo am schimbat kitul de distributie (GATES) la 255000km schimbat farurile originale cu cela cu angel eyes care le am avut pe e28 ul alb am incercat intr o seara un max speed pe autostrada si a ajuns la 200kmh si se putea si mai bine dar mi a fost deajuns ![]() cateva poze de sezon |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Frumos rechin, frumoasa broscuta si frumos peisajul.
Cand termini de aranjat toate acareturile pe ea? ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Frumos
![]() Cum ai montat suportul ala pe portbagaj? Nu avea niste curele care se agatau de marginea de sus a portbagajului, langa luneta? ![]() |
|
|
![]()
|
|
sper ca pana da caldura sa le termin pe toate
azi am montat inapoi spoilerul fata, mai trebuie vopsite ....am gasit vopsea dupa cod dar e ca cea originala, putin mai deschisa decat ce e acum pe masina ![]() suportul de bicicleta are curelele alea de care zici tu ...cred ca nu te ai uitat atent dar se vad si in poza PS: bicicleta e a prietenei , a mea era in remorca e cam grea si nu am vrut sa fortez portbagajul PS2:broscuta e a unui prieten si e de vanzare This post has been edited by xander: Jan 12 2010, 10:15 PM |
|
|
![]()
|
|
260600 km atat are acum
in ultimele 8 luni am facut "doar" putin peste 20 000km cu ea in ultimul timp am mers mai putin cu ea pt ca am mai mers si cu e39 trebuie sa ii schimb pneurile pt ca pe spate sunt uzate pe interior nu mam hotarat inca de care sa ii iau vara/iarna probabil o sa ii pun de iarna si sa caut jante pe 16 maxim 17 pt vara daca cunoasteti ceva jante pt e28 de vanzare da ti un semn ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,514 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
V-ati intors?
-------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
nu nu p aici prin franta
sper sa nu trebuiasca sa ma intorc decat in concedii ...e cam jale prin tara ![]() This post has been edited by xander: May 5 2010, 05:25 PM |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
felicitari....arata f bine
si multumesc ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Mie nu-mi place sticla clara mai ales pe farurile mari de E28...
-------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
Felicitari arata traznet.
Til, daca nu-l deranjeaza cum lumineaza crezi ca mai conteaza la cat de bine arata masina? |
|
|
![]()
|
|
Pai asta spuneam, ca nu-mi place cum arata. Imi aminteste de nou civic, cu termopanul ala mare pus pe bot
![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
|
|
![]()
|
|
pareri si pareri....
nici mie nu imi place toyota ![]() lasand gluma la o parte cu farurile originale mi se pare ca arata ca o baba, nu are nimic deosebit si pare veche si anosta cu farurile cu sticla clara o face sa para mai noua plus ca da bine farurile negre cu shadowline-ul ,nasul vopsit negru si triplele fumurii parera mea ![]() This post has been edited by xander: Jun 3 2010, 04:04 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
capacele de la spoiler le poti comanda de la reprezentanta pe baza codului.
m-am uitat acum si-s cam scumpe pt. 2 capace. This post has been edited by CRM112: Jun 3 2010, 11:03 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() si am nevoie de toate 4 adica si cele de langa proiectoare |
|
|
![]()
|
|
nici mie nu imi place toyota ![]() Aici suntem in acelasi gand. Pacat ca eu a trebuit sa o aflu pe pielea mea ![]() On topic... e clar ca suntem putin pe alte axe in privinta gustului asa ca nu ramane decat sa ne spunem parerile si-atat ![]() ![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Nu merge sa le faci din fibra ? Trebuie neaparat plastic ?
![]() -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
e laborios....si tre sa ai pe cineva care sa stie sa lucreze f bine cu fibra....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th August 2025 - 10:45 PM |