![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Din jentile ce le-am luat, 2 sunt indoite. Nu grav... Erau pe o parte a masinii "donatoare" fata si spate si au muscat o groapa crunta.
Atasez poze. Cu ocazua asta le vedeti si voi.... Cat despre indreptat, ma costa undeva cam la 150 lei. Ramane de vazut cat de drepte vor iesi. -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
eu stiu ca aceste jante (din 2 sau 3 piese) sunt ft pretentioase la indreptat, ai grija unde le indrepti
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Asa am indreptat o janta de la e32, baiat a mesterit o ora, cu flacari si presa ( nu stiu denumire exacta ), dar pana la urma a iesit destul de ok. M-a avertizat la inceput ca s-ar putea sa crapa, dar din fericire nu s-a intamplat. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Asa am indreptat o janta de la e32, baiat a mesterit o ora, cu flacari si presa ( nu stiu denumire exacta ), dar pana la urma a iesit destul de ok. M-a avertizat la inceput ca s-ar putea sa crapa, dar din fericire nu s-a intamplat. Da. Si mie mi-a spus omu` ca sunt casante jentile astea. Crapa desrtul de usor. Si la fel mi-a spus ca e munca destul de migaloasa la ele. Si mi-a spus si ca trebuie sa le incalzeasca destul de tare. Scula cu care indreapta e ceva aparat pneumatic. Oricum, sunt curios exact cum se face. Nu am vazut niciodata operatiunea. Sper sa nu crape... -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Una din jantele de pe masina mea e indreptata la cald de fostul proprietar, am vazut cand am schimbat anvelopele. A fost lovita bine de tot probabil, dar e indreptata bine. Deci sanse sunt sa iasa bine.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Una din jantele de pe masina mea e indreptata la cald de fostul proprietar, am vazut cand am schimbat anvelopele. A fost lovita bine de tot probabil, dar e indreptata bine. Deci sanse sunt sa iasa bine. ![]() Azi dimineata la 8 eram in fata portii la firma respectiva. S-a uitat omu` la jenti si a tot bombanit el ceva p-acolo... La ora 14 astept sa ma sune sa ma duc dupa ele. 80 lei / buc Din cate am inteles, acolo la firma sunt cam cei mai buni din Cluj. Eu stiu de 4 locuri diferite unde indreapta jenti si toata lumea ii lauda pe astia unde le-am dus eu. Sa vedem... -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Iti tin pumnii, jantele sunt frumoase.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Din cate am inteles, acolo la firma sunt cam cei mai buni din Cluj. Fostul proprietar al masinii mele e din Cluj, desi sunt sanse mari ca acela sa fie atelierul unde a indreptat janta. Si cea de la roata de rezerva a avut o problema, a fost fisurata si am inteles ca e sudata. N-am folosit-o pana acum, dar avand in vedere ca are presiune mare nu cred sa fie ceva in neregula la ea. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
AM SCOS JENTILE de la indreptat. m-a sunat sa ma dc dupa ele. Au iesit FOARTE bine. Se vad marcajele facute cu marker dar chiar nu se vede nimic indoitura, lovitura, etc
Sunt foarte incantat. Foarte. I-am dat la om 200 lei, din care jentile au fost 160. Sunt foarte multumit. Daca nu erau facute jentile cu marker chiar nu as mai stii unde au fost indoite. Am facut poze cu telefonul si le postez deseara. -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
RC-urile nu sunt chiar deloc casante. Singurul lor "defect" ca sa zic asa este ca sunt facute dintr-un aliaj mai moale decat majoritatea jantelor, inclusiv alte jante de la BBS si astfel unde o janta normala s-ar sparge, ele se indoaie si dupa aceea se pot indreapta. Sursa: BBS. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
-------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 7-March 07 From: ZION Member No.: 731 Car: E46 325CI Engine: M54B25 2500 192CP ![]() |
Eu am avut BBS RM si le indreptam 1 data la luna
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 07:28 AM |