Rares
Mar 6 2008, 11:16 PM
Din jentile ce le-am luat, 2 sunt indoite. Nu grav... Erau pe o parte a masinii "donatoare" fata si spate si au muscat o groapa crunta.
Atasez poze. Cu ocazua asta le vedeti si voi....
Cat despre indreptat, ma costa undeva cam la 150 lei. Ramane de vazut cat de drepte vor iesi.
io'sŪ
Mar 6 2008, 11:41 PM
eu stiu ca aceste jante (din 2 sau 3 piese) sunt ft pretentioase la indreptat, ai grija unde le indrepti
bartro
Mar 6 2008, 11:44 PM
Asa am indreptat o janta de la e32, baiat a mesterit o ora, cu flacari si presa ( nu stiu denumire exacta ), dar pana la urma a iesit destul de ok. M-a avertizat la inceput ca s-ar putea sa crapa, dar din fericire nu s-a intamplat.
Rares
Mar 6 2008, 11:49 PM
QUOTE (bartro @ Mar 6 2008, 11:44 PM)

Asa am indreptat o janta de la e32, baiat a mesterit o ora, cu flacari si presa ( nu stiu denumire exacta ), dar pana la urma a iesit destul de ok. M-a avertizat la inceput ca s-ar putea sa crapa, dar din fericire nu s-a intamplat.
Da. Si mie mi-a spus omu` ca sunt casante jentile astea. Crapa desrtul de usor. Si la fel mi-a spus ca e munca destul de migaloasa la ele. Si mi-a spus si ca trebuie sa le incalzeasca destul de tare.
Scula cu care indreapta e ceva aparat pneumatic. Oricum, sunt curios exact cum se face. Nu am vazut niciodata operatiunea.
Sper sa nu crape...
georgem
Mar 7 2008, 07:55 AM
Una din jantele de pe masina mea e indreptata la cald de fostul proprietar, am vazut cand am schimbat anvelopele. A fost lovita bine de tot probabil, dar e indreptata bine. Deci sanse sunt sa iasa bine.
Rares
Mar 7 2008, 09:49 AM
QUOTE (georgem @ Mar 7 2008, 07:55 AM)

Una din jantele de pe masina mea e indreptata la cald de fostul proprietar, am vazut cand am schimbat anvelopele. A fost lovita bine de tot probabil, dar e indreptata bine. Deci sanse sunt sa iasa bine.

M-ai binedispus... De-abia astept sa vad cum au iesit.
Azi dimineata la 8 eram in fata portii la firma respectiva. S-a uitat omu` la jenti si a tot bombanit el ceva p-acolo... La ora 14 astept sa ma sune sa ma duc dupa ele. 80 lei / buc
Din cate am inteles, acolo la firma sunt cam cei mai buni din Cluj. Eu stiu de 4 locuri diferite unde indreapta jenti si toata lumea ii lauda pe astia unde le-am dus eu.
Sa vedem...
MeHigh
Mar 7 2008, 10:34 AM
Iti tin pumnii, jantele sunt frumoase.
georgem
Mar 7 2008, 11:29 AM
QUOTE (Rares @ Mar 7 2008, 09:49 AM)

Din cate am inteles, acolo la firma sunt cam cei mai buni din Cluj.
Fostul proprietar al masinii mele e din Cluj, desi sunt sanse mari ca acela sa fie atelierul unde a indreptat janta.
Si cea de la roata de rezerva a avut o problema, a fost fisurata si am inteles ca e sudata. N-am folosit-o pana acum, dar avand in vedere ca are presiune mare nu cred sa fie ceva in neregula la ea.
Rares
Mar 7 2008, 12:49 PM
AM SCOS JENTILE de la indreptat. m-a sunat sa ma dc dupa ele. Au iesit FOARTE bine. Se vad marcajele facute cu marker dar chiar nu se vede nimic indoitura, lovitura, etc
Sunt foarte incantat. Foarte.
I-am dat la om 200 lei, din care jentile au fost 160. Sunt foarte multumit. Daca nu erau facute jentile cu marker chiar nu as mai stii unde au fost indoite.
Am facut poze cu telefonul si le postez deseara.
316i
Mar 7 2008, 02:26 PM
RC-urile nu sunt chiar deloc casante. Singurul lor "defect" ca sa zic asa este ca sunt facute dintr-un aliaj mai moale decat majoritatea jantelor, inclusiv alte jante de la BBS si astfel unde o janta normala s-ar sparge, ele se indoaie si dupa aceea se pot indreapta. Sursa: BBS.
Rares
Mar 7 2008, 02:43 PM
Poze dupa reparatie:
Peter Pan
Mar 7 2008, 02:57 PM
Eu am avut BBS RM si le indreptam 1 data la luna

, se indoaie destul de usor dar se indreapta la fel de usor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.