![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
masina e asta.. majoritatea o stiti
![]() azi noapte mi-au furat oglinda de la sofer desi avea numarul de inmatriculare pe ea ![]() cred ca era intuneric si nu l-au vazut.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
frumoasa, sa o stapanesti sanatos
![]() Farurile sunt ... ok dar preferabile sunt cele stock ( parerea mea ) . Ca minusuri, proiectoarele ( care lipsesc ) si nasul cromat, ar fi preferabil sa il faci negru ( da bestial pe culoarea ta ) . Masina se vede ca a fost intretinuta . Daca ai nevoie de oglinzi, sa ma anunti ca am un set pe care o sa il scot cat de curand la vanzare . |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Pacat de oglinda ![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
sa o stapanesti sanatos florine....
e superba..... imi fac eu un drum intr-o zi pe acolo sa o vad pe viu ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Multumesc:)
@walde: dupa faruri nu prea ma omor, dar nu mai sunt cele originale sa le pun.. vad eu pe parcurs ce pun. Proiectoarele le-am montat de vineri (pozele sunt de vreo 2sapt cand eram in tratative cu iulika ![]() ![]() mai am o oglinda, dar nu o pun ca vreau intai sa o inmatriculez si apoi sa o sablez cu noul numar. daca si atunci o sa dispara o sa-mi cumpara asa ceva (asta din pacate nu trimite in romania ca l-am contactat ![]() @haifisch: vezi ca poate te vede vreun vecin ca te holbezi la ea si cheama politia ca am zis la mai multi de oglinda ![]() |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
sa imi spui si mie cum ai dat-o jos ca si eu vreau sa imi fac nasul negru ![]() Frumoase proiectoarele, sa le faci poze ca vreau sa vad si eu cum arata pe masina . Faruri originale ar fi mers, cele cu interior si cu lupa . Ce raport ai la blocantul de pe masina ? FUGE MASINA ? ![]() Eu inca sunt intre a vinde masina si a-mi lua alt bmw mai nou sau sa o pastrez si sa o fac frumoasa . ![]() |
|
|
![]()
|
|
o sa-ti zic cand o s-o dau jos
![]() alte poze o sa pun zilele astea.. nu stiu ce raport e, dar e lung.. 2 si ceva... poate ne lamureste iulika ![]() fuge.. fuge : ![]() fa si tu topic cu masina ta sa ne dam si noi cu parerea ![]() |
|
|
![]()
|
|
o sa-ti zic cand o s-o dau jos ![]() alte poze o sa pun zilele astea.. nu stiu ce raport e, dar e lung.. 2 si ceva... poate ne lamureste iulika ![]() fuge.. fuge : ![]() fa si tu topic cu masina ta sa ne dam si noi cu parerea ![]() inca nu am ce arata, sper ca in cel mai scurt timp sa incep si eu sa o infrumusetez . Credeam ca ai lsd-ul de 3.25 ( cum a spus iulika, ma refer la cel nemontat ) . bafta cu masina, chiar e super . ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 986 Joined: 7-March 07 Member No.: 732 Car: E30|E46 Engine: M20|M54 ![]() |
Meserie !
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
nu vrei sa pastezi numarul asta? de ce? daca mai cauti oglinzi pe net sigur ai sa gasesti si care trimit in rro, eu am gasit ![]() cateva sfaturi: jantele astea le pastrezi pt iarna cu niste gume adegvate pui ceva pe 16" daca nu pe 17" pt vara ![]() o lasi cat mai originala ca masina arata ft bine .... si mai vezi tu ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
vrea domnu iulika sa tina numarul, si sincer nu prea imi place.. defapt pe mine nu ma intereseaza ce nr am.. oricum o sa iau din ala la rand
![]() Chiar azi am cautat pe ebay.com si pe .de si n-am gasit ca astea.. dar vezi ca sunt mai multe modele care seamana intre ele. Eu vreau exact ca alea din linkul de mai sus care sunt ca alea de pe m3 e36.. mai sunt unele cu 2 brate paralele, unele cu o gaura rotunda intre brate, etc.. Vara asta cred ca cu jantele astea merg.. nu sunt o prioritate. ![]() Normal ca o s-o las cat mai stock.. stopuri as vrea ori gen M3, ori cu leduri.. |
|
|
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Misto masinul!! s-o stapanesti sanatos...
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
chiar merge bine masina,mai are de lucrat la ea una alta
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
se da foarte usor grila jos...nu inteleg ce ti sa parut greu...da nu ma mira:P -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
nu aveam chef de dat grila jos atunci..
![]() eu ma gandeam ca e ca la E30 si cand am vazut ca trebuie sa dai capacul ala negru de deasupra radiatorului jos m-am lasat.. mai mult de lene ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Felicitari pentru achizitie! S-o stapanesti sanatos si s-o conduci cu placere!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
mersi!
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
![]() se da foarte usor grila jos...nu inteleg ce ti sa parut greu...da nu ma mira:P ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
bravo florine sa o stapanesti sanatos
![]() -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 986 Joined: 7-March 07 Member No.: 732 Car: E30|E46 Engine: M20|M54 ![]() |
Mie nu imi plac cele cu leduri
![]() In schimb nu reusesc sa ma hotarasc intre cele smoked si cele albe ![]() PS: Vezi ca ti-am gasit faruri ![]() http://www.tuningforyou.de/shop/product_in...ES-schwarz.html This post has been edited by BBo: Feb 26 2008, 11:43 AM |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
alea din primul link sunt dragute si ar merge cu stopurile fumurii, dar e nasol angel eyes-ul ca e ca ala original de abia se vede..
din linku al 2-lea nu-mi place niciunu, poate primele totusi.. |
|
|
![]()
|
|
mie personal imi plac stopurile din ultimile 2 poze (smoked sau clear) -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
stopurile pe led sunt frumoase....
faruri stock.... ar merge sa iei sticla clara.....de la mayer_marius parca....si angel eyes de la MAS si ti le faci tu super frumoase....sau iti recomanda MAS pe cineva sa ti le faca.... aaa....si pleoape kamei as a finishing touch ![]() |
|
|
![]()
|
|
cred ca o sa ma orientez spre stopurile fumurii
![]() si mie imi trecea prin cap sa iau faruri originale si sa pun geam clar |
|
|
![]()
|
|
foarte tare site-ul! dar nu inteleg de ce sunt asa ieftine anumite piese.. de ex: http://www.tuningforyou.de/shop/product_in...OP-ANGEBOT.html ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
sa o stapanesti sanatos
-------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
trimit si in romania astia? si nu e ieftin ...cam asta e pretul...daca iei de aici aceeasi bara o iei la 180 euro...deci diferenta e comisionul celui care aduce This post has been edited by da_joint: Feb 26 2008, 09:00 PM -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
Da, trimit. Si-au luat multi de pe celalalt forum stopuri cu led-uri pt E46.
|
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
s-o stapanesti sanatos florine si sa te poarte cu bine pe soselele patriei si nu numai
-------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
mersi!
Pai eu am zis ca e ieftin ca am vazut ca se dau cu 6-700E ambele spoilere.. Presupun ca nu e originala, dar totusi e noua Trimit si in romania. Mi-am facut cont la ei si e 99E transportul ambelor spoilere (defapt si pt unu tot atat e) |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Un "sa o stapanesti sanatos, Florine" si de la mine
![]() Inca nu imi vine sa cred ca am ramas fara pisica, ma consoleaza gandul ca e la tine si ca am vazut-o aproape zilnic in ultima saptamana ![]() Legat de faruri.. da, nici io nu am fost incantat prea tare de ele, dar am ales intre astea (cam 'kitch') si alea negre de la In-Pro (cam 'cheap') ![]() Cele stock chiar nu mai imi plac, nu stiu ce va tot dati in vânt dupa ele.. ![]() Florin, cand / daca vrei sa le schimbi - io as lua tot cu semnal incorporat, E36-le chiar are un bot modern si merg fara sa-ti faci probleme de 'puritate'.. Iar daca pui negre va trebui sa iei si proiectoare negre - am mai vb de asta.. @walde: LSD-ul e cel de diesel 2.56:1 - asa o vrut Florin - cel de 3.25 a fost refacut / mutat in diff-ul original al masinii; daca intereseaza pe cineva.. just ask E diferenta f mare intre cele 2 diff-uri - se pierd cam 2" pe 0-100 si cam inca 2" de la 100 la 200km/h @florin: de ce nu iti pastrezi numarul de pe urs? -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]()
|
|
LSD-ul e cel de diesel 2.56:1 - asa o vrut Florin - cel de 3.25 a fost refacut / mutat in diff-ul original al masinii E diferenta f mare intre cele 2 diff-uri - se pierd cam 2" pe 0-100 si cam inca 2" de la 100 la 200km/h adica masina asta NORMAL face 100 in ~8 sec , acum face in ~6 ???? ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
Florin, vezi ca aduce cineva la suceava bara fata de M la 545 RON si bara spate la 745 RON si sunt din plastic, ca cele din link .
|
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Cam 8.3" face acum, iar cu ala scurt facea in sub 6.7"
-------------------- E30 S50 turbo :D
|
|
![]()
|
|
Cam 8.3" face acum, iar cu ala scurt facea in sub 6.7" mmmm.. deci stai putin , am si eu cateva intrebari: 1: ce raport avea difful de fabrica? 2: cat are 100 de fabrica? 3: ce raport are difful care e pe masina acum? 4: masina are chip acum? ce putere estimativa are? -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
Pai sa le luam pe rand
![]() 1. 3.15:1 e de fabrica, stii si tu f bine ![]() 2. 7.8" 3. 2.56:1 4. da, are chip, dar nu am nici o estimare.. sper doar sa scoata pe dyno-ul de la Master puterea din talon (141KW) -------------------- E30 S50 turbo :D
|
|
![]()
|
|
1: chiar nu stiam
2: eu stiam 8 modelul cu vanos (am sa caut , am o brosura BMW 93-94 unde da date tehnice) 3: in cazul asta masina face mai mult de 7,8 100km/h (dupa parerea mea) 4: ar trebui facut o proba .. ce zici florin? -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
Pai da, am zis mai sus, acum face in ~8.3"
Io o sa ii propun lui Florin sa punem diff-ul scurt (fac io cinste cu ulei & montaj ![]() Dar asta dupa ce skimba ambreiajul, ca i-ajunge si lui 200.000km.. ![]() Florin insa a cam luat-o pe calea pierzaniei.. s-a retras zice el din lumea curselor ![]() ..Ca ar fi o modificare frumoasa de facut: ambreiaj + volanta de urs ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
|
|
![]()
|
|||
2: eu stiam 8 modelul cu vanos (am sa caut , am o brosura BMW 93-94 unde da date tehnice) brosura: datele tehnice: are cineva manualul de utilizare pt e36 ca mai sunt si acolo tabele cu date tehnice , atatea versiuni am vazut si am auzit despre e36 incat nu stiu ce sa mai cred ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
||
|
|||
![]()
|
|
@florin: de ce nu iti pastrezi numarul de pe urs? 1. Eu sper sa facem actele cat mai repede ca ix-ul nu stiu cand il vand. 2. Am mai zis, nu prea ma intereseaza ce numar are masina, alea de la ix tot la rand au fost ![]() 3: in cazul asta masina face mai mult de 7,8 100km/h (dupa parerea mea) 4: ar trebui facut o proba .. ce zici florin? 3. nu stiu in cat face suta, dar e putin mai leanta decat ix-ul ![]() 4. dupa ce pun si eu roti de vara si mai rezolv anumite probleme.. am vreo 250km cu ea si maxim a vazut o data 5000rpm si asta la indemnul lui Iulika ![]() Io o sa ii propun lui Florin sa punem diff-ul scurt (fac io cinste cu ulei & montaj ![]() Dar asta dupa ce skimba ambreiajul, ca i-ajunge si lui 200.000km.. ![]() Florin insa a cam luat-o pe calea pierzaniei.. s-a retras zice el din lumea curselor ![]() ..Ca ar fi o modificare frumoasa de facut: ambreiaj + volanta de urs ![]() ti-am zis, nu prea ma mai intereseaza cursele ![]() are cineva manualul de utilizare pt e36 ca mai sunt si acolo tabele cu date tehnice , atatea versiuni am vazut si am auzit despre e36 incat nu stiu ce sa mai cred ![]() Nu se gaseste decat un manual, dar pt america si pt 318is/323/328.. are niste date tehnice, dar nu zice nimic de performante. |
|
|
![]()
|
|
La drum lung intr-adevar e f. tare.. doar ca la 80-90km/h tb sa bagi a 2-a cand faci o depasire, iar la 120-140 tb sa bagi a 3-a
![]() La 200-220, daca vrei sa faci o depasire din scurt, bagi a 4-a ![]() ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
S-o stapanesti sanatos!
Cele pe LED arata cel mai bine dar sunt ok si cele fumurii.. |
|
|
![]()
|
|
Mersi
![]() si mie imi plac cele fumurii, dar ma gandesc ca trebuie sa am si farurile fumurii. |
|
|
![]()
|
|
si mie imi plac cele fumurii, dar ma gandesc ca trebuie sa am si farurile fumurii. ba nu e asa, merg ft bine cu faruri OEM si cu semnalele albe ![]() merg bine si la culoarea masinii cele smoked -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 20 Joined: 9-November 07 From: Bucharest, RO Member No.: 1,269 Car: E46 320d Engine: M47 2.0d 150cp ![]() |
Felicitari Florine, ai luat o masina buna... dar probabil stii asta mai bine decat mine
![]() Hai sa-ti arat niste poze interesante ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Alex, un numar demn de masina!
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
ce frumos e e46-le .....
![]() |
|
|
![]()
|
|
florin, vezi ca pe celalat forum exista cineva care tot vinde faruri de e36 OEM ( am inteles ca nu ai si vrei sa schimbi ce ai pe masina), incearca sa iei lefatura cu vanzatorul
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
Felicitari Florine, ai luat o masina buna... dar probabil stii asta mai bine decat mine ![]() Hai sa-ti arat niste poze interesante ![]() mersi!.. f.frumoasa si a ta ps: am tot setul de poze ![]() florin, vezi ca pe celalat forum exista cineva care tot vinde faruri de e36 OEM ( am inteles ca nu ai si vrei sa schimbi ce ai pe masina), incearca sa iei lefatura cu vanzatorul S-au dat alea din cate vad si oricum nu prea sunt pe lista de prioritati acum farurile. Le-am reglat pe astea si lumineaza bine. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Farurile astea iti plac?
|
|
|
![]()
|
|
da, sunt dragute
![]() da cred ca angel eyes-ul e din ala de se vede prost, cum sunt cele de fabrica ![]() |
|
|
![]()
|
|
dragute proiectoarele ...
![]() farurile sunt yuk ![]() |
|
|
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
long live calea mosilor
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 20 Joined: 9-November 07 From: Bucharest, RO Member No.: 1,269 Car: E46 320d Engine: M47 2.0d 150cp ![]() |
da, sunt dragute ![]() da cred ca angel eyes-ul e din ala de se vede prost, cum sunt cele de fabrica ![]() Misto farurile, cred ca unele ca astea cu interior negru ar arata foarte bine pe masina. Intr-adevar, inelele respective se vor vedea foarte prost, fiind cu LED-uri. Insa se pot pune inele CCFL in spatele lor, stiu pe cineva care a facut asta, iar rezultatul este excelent, spre OEM look. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Felicitari pentru achizitie Florine!
![]() Sai ai parte si sa te bucuri de ea! ![]() |
|
|
![]()
|
|
mersi
![]() intradevar, farurile cu fundal negru arata mult mai bine.. |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
SA O STAPANESTI SANATOS FLORINE ... cat timp culoarea masinii este deschisa cea mai buna alegere dupa parerea mea mi se par cele de m3 iar pentru faruri cum ai spus si tu farurile originale cu fundal negru angel eyes daca iti plac si geam clar iar semnalele tot clare ... si cred ca este si cea mai ieftina varianta
This post has been edited by n3o: Mar 8 2008, 09:49 PM -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ieri am montat tunelul pt racirea franei din stanga, si senzorul de temperatura exterioara care se infige in el.
![]() Tot ieri am descoperit ca am la mine pe strada o zona demna de x-files! A venit un prieten la mine, a parcat masina in fata la a mea si cand sa plece nu mai mergea sa o descuie din telecomanda! A tot incercat el vreo 2 min si nimic. Apoi o descuie cu cheia si intra in ea. A inceput alarma sa sune si a mai apasat o data pe telecomanda si s-a oprit ![]() ![]() ![]() Mi-am dat seama ca era ceva ce bruia acolo ca doar nu faceau figuri ambele alarme, mai ales ca erau noi ( a mea are o sapt, si a amicului are 2.. defapt masina are 2 sapt ![]() Am plecat amandoi de acolo si totul functioneaza normal. ![]() Eram curios si o parchez inapoi acolo.. ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
S-o stapanesti sanatos, Florin! Foarte frumoasa masina
![]() Farurile parca nu-si au locul, cum au zis si ceilalti iar stopurile mi se par mai frumoase cele din dreapta (in postul cu cele 4 poze) -------------------- 324 td
|
|
|
![]()
|
|
mersi
![]() duminica nu mi-a mai mers alarma deloc. A trebuit sa o deschid cu cheia si sa o opresc manual de la butonasul ala rosu ![]() am fost ieri la cei de unde am luat-o si surpriza: a mers! e clar ca e in zona mea ceva care bruiaza.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
mersi ![]() duminica nu mi-a mai mers alarma deloc. A trebuit sa o deschid cu cheia si sa o opresc manual de la butonasul ala rosu ![]() am fost ieri la cei de unde am luat-o si surpriza: a mers! e clar ca e in zona mea ceva care bruiaza.. ![]() or fi pus camere pe mosilor ? nici mie nu mi mai merge alarma.becul ala care clipeste cand o armezi sta contiinu aprins si ma enerveaza ca e albastru si noaptea imi sare in ochi.numai ca o pot deschide/inchide din telecomanda.macar atat. off topic :cine imi recomanda si mie o alarma bunicica (as in FIABILA si STABILA ) -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Cred ca hotii tocmai isi dezvolta un sistem performant dupa care, intr-o seara intra cu tir-urile pe strada si le incarca
![]() Doamne fereste! -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Cred ca hotii tocmai isi dezvolta un sistem performant dupa care, intr-o seara intra cu tir-urile pe strada si le incarca ![]() Doamne fereste! off : nu mai cobii ca ma apuca paranoia si o bag in dormitor ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
sambata, cu ajutorul unui prieten mi-am montat OBC-ul mare.
Ieri am scos bateria sa o pun la ix si cand am pus-o inapoi a inceput obc-ul sa bipaie ![]() L-am resetat (se resetase oricum ca a stat o ora si ceva fara baterie), dar tot bipaie. A trebuit sa-i scot mufele sa ii iau glasu. Iar trebuie sa demontez sa vad de ce bipaie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Aaaaaa a fost simplu rau de montat.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
pai a mers, sambata toata ziua l-am testat.
problema a aparut dupa ce am scos bateria ![]() |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 6-April 07 From: Bucuresti Member No.: 885 Car: E36 Engine: M50 325i ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
nu trebuie sa pui si senzori ? sau cum e faza ?
|
|
|
![]()
|
|
Aveam cu 11 butoane.
Ce senzori? ![]() trebuie trase 8 fire: 4 la mufele de la ceasuri (1 la o mufa, 3 la alta) , 2 se leaga la mufa de la obc-ul original, unul se leaga pe la semnalizare si unul la modulul ZKE (modulul confort). Eu nu am modulul asta, deci am scapat cu 7 fire de tras ![]() schema dupa care am lucrat: ![]() firele notate cu verde a trebuit sa le trag. |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
ai rezolvat-o cu bipaitul?
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
nu.. n-am apucat inca.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
acum am vazut si eu mai detaliat matza asta impielitzata
![]() arata bine de tot...culoarea nu prea imi place mie...dar nu trebuie sa-mi placa mie ![]() This post has been edited by Mouse: Mar 27 2008, 07:51 PM -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
opaaa.. s-au schimbat numerele
![]() masina asta arata prea bine s-o lasi cu rotile astea... macar un 16 ![]() ambreiajul???? -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
toate punctele de rugina cat ar fi de mici si zgarieturile poate ca e de ras le retusezi frumos cu pensula iar dupa 2-3 sapt freci in locul ala cu pasta abraziva decat sa se vada zgarietura mai bine abia sa se observe ca e retusat....
This post has been edited by Mouse: Mar 31 2008, 04:33 PM -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]()
|
|
cu pragul (la asta cred ca te refereai cand ziceai de rugina
![]() ![]() tot trebuie sa ajung ca vreau sa vopsesc si oglinzile in culoarea caroseriei |
|
|
![]()
|
|
Pai sa ne vedem si noi zilele astea sa iti dau vopseaua..
![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Vad ca trend-ul de primavara sunt jante, in special Ac Schnitzer
![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Pana la urma e type I sau II?
PS: chiar ca e un trend cu acs-ul ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 29-October 06 From: Bucuresti. Tei Member No.: 467 Car: e38 Engine: m52 2.8 193CP ![]() |
Au fost ale lui Joint ?
-------------------- BMW E38 728i
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
florin, sunt type I
![]() edit: ia uita-te tu aici si vezi, sunt intradevar asemenatoare modelele insa nu identice ![]() edit2: vai da' ce naspa sunt, dar or sa iasa marfa ![]() vad ca-ti trebuiesc capacele din centru, vezi ca se gasesc pe net (eBay.com , .de sau .co.uk) insa am vazut ca sunt destul de scumpe ( ~10$ bucata ![]() l@@k capace insa nu sunt originale dar si pretul e acceptabil sau altele si mai cauti tu ca esti baiat mare ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
ultima achizitie: Ac Schnitzer Type II 17" 8J ET35 trebuie facute ca-s cam praf.. bv ma ft marfa! sa le sablezi indrepti vopsesti poate embleme de acs si ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
florin, sunt type I ![]() edit: ia uita-te tu aici si vezi, sunt intradevar asemenatoare modelele insa nu identice ![]() stau cu ambele poze deschise si mi se par identice.. ![]() vad ca-ti trebuiesc capacele din centru, vezi ca se gasesc pe net (eBay.com , .de sau .co.uk) insa am vazut ca sunt destul de scumpe ( ~10$ bucata ![]() l@@k capace insa nu sunt originale dar si pretul e acceptabil sau altele si mai cauti tu ca esti baiat mare ![]() am 3 capace doar cu emblema Bmw lipita pe ele. Am dat deja jos emblemele.. Daca nu gasesc la un pret acceptabil capacele le fac eu din autocoloant sau ceva de genu si le lipesc ![]() chiar.. ce emblema sa pun? ACS sau BMW ? |
|
|
![]()
|
|
ACS, fara discutie!
|
|
|
![]()
|
|
chiar.. ce emblema sa pun? ACS sau BMW ? ACS!!! dau cel mai bine.alea pe gri care le-a linkuit io's mi se par super potrivite ! oricum super treaba ai facut cu ele..sincer la banii aia nu credeam ca sunt originale,credeam ca sunt modelul ala de la RH facut dupa astea (Rh mi se pare ca le si face pe astea ) . -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
stau cu ambele poze deschise si mi se par identice.. ![]() florineeeeeee.... ce dreaq mah, type II sunt mai rotunjite (la buza/talon sau cum vrei sa-i spui) si parca au spitele o idee mai subtiri (doar o idee sau e o parere de-a mea), eu am zis ca sunt asemanatoare insa NU indentice, uita-te mai bine edit: embleme ACS, normal ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
mama cum o sa arate astea pe masina ta
![]() spor la treaba ![]() |
|
|
![]()
|
|
vad ca-ti trebuiesc capacele din centru, vezi ca se gasesc pe net (eBay.com , .de sau .co.uk) insa am vazut ca sunt destul de scumpe ( ~10$ bucata ![]() l@@k capace insa nu sunt originale dar si pretul e acceptabil sau altele si mai cauti tu ca esti baiat mare ![]() din cate inteleg eu din anuntul asta se pare ca sunt doar abtipilde, care se lipesc pe capacele alea din plastic ![]() daca asa e mai bine le fac eu la imprimanta decat sa dau ~30$ pe ele.. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
jante pe 17 si cauciucuri 225/45....o combinatie superba pentru pisica...
![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
chiar ma gandeam ce sa pun.. 225/45 sau 215/45. Cele din urma au exact acelasi diametru cu cele originale (205/60/15)
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
eu zic ca e mai bine 225/45....
-------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 10:50 PM |