![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Mda, se pare ca numai probleme si iar probleme.
Acum revin cu una noua, desi nu ma bate prea tare la cap, pentru ca de 1 saptamana nu mai circul cu E28_ul. Deci, am observat ca mi se scurge (pic,pic), uleiul de la servo din borcan, pana nu mai ramane nimic. Cand l-am schimbat ultima data acum 2-3 saptamani, crezusem ca se terminase, si trebuia inlocuit, dar se pare ca nu, indiferent daca merg cu masina sau stationez, uleiul meu din borcan il pierd pe jos. Asta ce inseamna, s-a dus si servo? sau e un furtun pe acolo care nu mai e bun? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
Am aceeasi problema
semeringurile de la caseta sunt duse... naspa mai bine fara servo ![]() |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (reactor_share) Deci, am observat ca mi se scurge (pic,pic), uleiul de la servo din borcan, pana nu mai ramane nimic. Cand l-am schimbat ultima data acum 2-3 saptamani, crezusem ca se terminase, si trebuia inlocuit, dar se pare ca nu, indiferent daca merg cu masina sau stationez, uleiul meu din borcan il pierd pe jos.
Poate nu am citit eu bine, dar din postul tau nu am inteles un lucru important: pe unde curge? Daca nu stii, curata bine toate componentele (rezervor, conducte, servo-directie, servo-pompa, etc.) care tin de circuitul hidraulic si identifica pe unde curge. Este informatie vitala - fara ea, nu poti sa tragi nici o concluzie. Nota: tu ai servo-frana vacuumatica, nu hidrulica, nu? |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
din cat stiu si din cat am vazut, nu e de la nici un furtun, care ar nu ar fi la locul lui, ci pur si simplu curge din servo (din mecanism).
Bine cel putin asa se vede daca ma aplec, atunci cand masina este ridicata pe cric. Care e treaba, cu servo-frana? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:43 PM |