Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Uleiul de servo!
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
reactor_share
Mda, se pare ca numai probleme si iar probleme.
Acum revin cu una noua, desi nu ma bate prea tare la cap, pentru ca de 1 saptamana nu mai circul cu E28_ul.
Deci, am observat ca mi se scurge (pic,pic), uleiul de la servo din borcan, pana nu mai ramane nimic. Cand l-am schimbat ultima data acum 2-3 saptamani, crezusem ca se terminase, si trebuia inlocuit, dar se pare ca nu, indiferent daca merg cu masina sau stationez, uleiul meu din borcan il pierd pe jos.

Asta ce inseamna, s-a dus si servo?
sau e un furtun pe acolo care nu mai e bun?
iulian325
Am aceeasi problema
semeringurile de la caseta sunt duse...
naspa
mai bine fara servo mad.gif
Robert
QUOTE (reactor_share)
Deci, am observat ca mi se scurge (pic,pic), uleiul de la servo din borcan, pana nu mai ramane nimic. Cand l-am schimbat ultima data acum 2-3 saptamani, crezusem ca se terminase, si trebuia inlocuit, dar se pare ca nu, indiferent daca merg cu masina sau stationez, uleiul meu din borcan il pierd pe jos.

Poate nu am citit eu bine, dar din postul tau nu am inteles un lucru important: pe unde curge?
Daca nu stii, curata bine toate componentele (rezervor, conducte, servo-directie, servo-pompa, etc.) care tin de circuitul hidraulic si identifica pe unde curge. Este informatie vitala - fara ea, nu poti sa tragi nici o concluzie.
Nota: tu ai servo-frana vacuumatica, nu hidrulica, nu?
reactor_share
din cat stiu si din cat am vazut, nu e de la nici un furtun, care ar nu ar fi la locul lui, ci pur si simplu curge din servo (din mecanism).
Bine cel putin asa se vede daca ma aplec, atunci cand masina este ridicata pe cric.

Care e treaba, cu servo-frana?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.