![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 221 Joined: 6-April 07 Member No.: 886 Car: E28 Engine: M30B28 ![]() |
este vorba de piesa 10 . cine are PM me! poza : pot sa fac rost, dar numai noua... This post has been edited by Edi_: Apr 17 2008, 12:55 PM -------------------- E28 528i ; ex e28 524d, 524td, 520i, e34 520i, 525ix, e39 525d
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
pot sa fac rost, dar numai noua... se gaseste in magazine de piese ?eu in buc am gasit numai la bavaria...si povestea e f complicata.asta era de vina din prima...dar eu m-am dus ca boul,crezand ca a cedat orice altceva decat tija de METAL si am comandat toate bucsile si arcurile din fiecafre prindere deoarece ma gandeam ca alea clar cedeaza primele nu fierul...e uite ca a fost cum nu trebuia,restul nu au nimic fierul e rupt intrun colt. si am comandat toate alea degeaba ,oricum le voi pune ca sa fie totul bun si nou ,in alta ordine de idei in cat timp poti face rost ?ca pot si eu sa comand la bavaria dar nu mai halesc o sapt fara masina ma ia capul si ma internez la balaceanca ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 221 Joined: 6-April 07 Member No.: 886 Car: E28 Engine: M30B28 ![]() |
se gaseste in magazine de piese ?eu in buc am gasit numai la bavaria...si povestea e f complicata.asta era de vina din prima...dar eu m-am dus ca boul,crezand ca a cedat orice altceva decat tija de METAL si am comandat toate bucsile si arcurile din fiecafre prindere deoarece ma gandeam ca alea clar cedeaza primele nu fierul...e uite ca a fost cum nu trebuia,restul nu au nimic fierul e rupt intrun colt. si am comandat toate alea degeaba ,oricum le voi pune ca sa fie totul bun si nou ,in alta ordine de idei in cat timp poti face rost ?ca pot si eu sa comand la bavaria dar nu mai halesc o sapt fara masina ma ia capul si ma internez la balaceanca ![]() Ai PM ![]() -------------------- E28 528i ; ex e28 524d, 524td, 520i, e34 520i, 525ix, e39 525d
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
andrei.. azi am vb cu gica
![]() cand ai sa inveti sa schimbi vitezele ??? ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
iti seama ca incepem de acum ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
andrei.. azi am vb cu gica ![]() cand ai sa inveti sa schimbi vitezele ??? ![]() multumesc ema ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
multumesc ema ![]() sa vezi ce te alerg eu pe tine sofer de hidramata ce esti ![]() ![]() se poate inchide am rezolvat ![]() -------------------- Bob
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:54 AM |