Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar tija timonerie
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
este vorba de piesa 10 . cine are PM me! poza :
Edi_
QUOTE (ionusunt @ Apr 17 2008, 01:49 PM) *
este vorba de piesa 10 . cine are PM me! poza :

pot sa fac rost, dar numai noua...
ionusunt
QUOTE (Edi_ @ Apr 17 2008, 01:54 PM) *
pot sa fac rost, dar numai noua...

se gaseste in magazine de piese ?eu in buc am gasit numai la bavaria...si povestea e f complicata.asta era de vina din prima...dar eu m-am dus ca boul,crezand ca a cedat orice altceva decat tija de METAL si am comandat toate bucsile si arcurile din fiecafre prindere deoarece ma gandeam ca alea clar cedeaza primele nu fierul...e uite ca a fost cum nu trebuia,restul nu au nimic fierul e rupt intrun colt. si am comandat toate alea degeaba ,oricum le voi pune ca sa fie totul bun si nou ,in alta ordine de idei in cat timp poti face rost ?ca pot si eu sa comand la bavaria dar nu mai halesc o sapt fara masina ma ia capul si ma internez la balaceanca laugh.gif
Edi_
QUOTE (ionusunt @ Apr 17 2008, 02:16 PM) *
se gaseste in magazine de piese ?eu in buc am gasit numai la bavaria...si povestea e f complicata.asta era de vina din prima...dar eu m-am dus ca boul,crezand ca a cedat orice altceva decat tija de METAL si am comandat toate bucsile si arcurile din fiecafre prindere deoarece ma gandeam ca alea clar cedeaza primele nu fierul...e uite ca a fost cum nu trebuia,restul nu au nimic fierul e rupt intrun colt. si am comandat toate alea degeaba ,oricum le voi pune ca sa fie totul bun si nou ,in alta ordine de idei in cat timp poti face rost ?ca pot si eu sa comand la bavaria dar nu mai halesc o sapt fara masina ma ia capul si ma internez la balaceanca laugh.gif

Ai PM smile.gif
io'sŪ
andrei.. azi am vb cu gica laugh.gif

cand ai sa inveti sa schimbi vitezele ??? lgh (9).gif
ionusunt
iti seama ca incepem de acum smile.gif
ledocteur
QUOTE (io`s @ Apr 17 2008, 04:40 PM) *
andrei.. azi am vb cu gica laugh.gif

cand ai sa inveti sa schimbi vitezele ??? lgh (9).gif

multumesc ema laugh.gif
ionusunt
QUOTE (ledocteur @ Apr 17 2008, 07:19 PM) *
multumesc ema laugh.gif

sa vezi ce te alerg eu pe tine sofer de hidramata ce esti laugh.gif biggrin.gif
se poate inchide am rezolvat smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.