![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
DE VANZARE:
A4, an f.2002, 131cp, 2.0 benzina, dublu climatronic,p.f., jante aliaj pretul 10.000euro tel. 0722/458080 ludovic9999@yahoo.com |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
thx am pus anuntul pe mai multe situri... apoi faza cu fanii bmw de pe forumul asta....ia vezi din cei 'vechi' cati mai au bmw ![]() ''Pentru a posta un anunt, trebuie sa fi membru clubaudi.ro, de minim 1 luna, sau sa ai minim 40 de post-uri '' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by iulian325: Mar 28 2008, 11:56 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
thx am pus anuntul pe mai multe situri... apoi faza cu fanii bmw de pe forumul asta....ia vezi din cei 'vechi' cati mai au bmw ![]() ''Pentru a posta un anunt, trebuie sa fi membru clubaudi.ro, de minim 1 luna, sau sa ai minim 40 de post-uri '' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eu sunt membru si te pot ajuta daca vrei (cred ca am mai mult de 40 de posturi, am sa verific), il postez eu acolo si dau nr tau de tel, doar spune-mi PS: sau trimite-mi direct PM cu textul complet si pozele daca vrei -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Cei mai multi posesori de automobile vw/audi/skoda/seat sunt pe vwforum.ro. Ai putea sa incerci si acolo, dar cred ca acolo au cele mai stricte reguli in aria de publicitate. De exemplu nu e voie mai mult de un bump pe saptamana si mi se pare ca nu ai voie sa faci comentarii referitoare la anunt, pret etc.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
va multumesc insa daca era masina mea nu o vindeam... nu are rost sa va necajesc cu anunturi pe alte forumuri, de acu e treaba proprietarului ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 08:46 AM |