am pus anuntul pe mai multe situri... apoi faza cu fanii bmw de pe forumul asta....ia vezi din cei 'vechi' cati mai au bmw
''Pentru a posta un anunt, trebuie sa fi membru clubaudi.ro, de minim 1 luna, sau sa ai minim 40 de post-uri ''
io'sŪ
Mar 28 2008, 04:30 PM
CITAT(iulian325 @ Mar 28 2008, 11:52 AM)
thx
am pus anuntul pe mai multe situri... apoi faza cu fanii bmw de pe forumul asta....ia vezi din cei 'vechi' cati mai au bmw
''Pentru a posta un anunt, trebuie sa fi membru clubaudi.ro, de minim 1 luna, sau sa ai minim 40 de post-uri ''
eu sunt membru si te pot ajuta daca vrei (cred ca am mai mult de 40 de posturi, am sa verific), il postez eu acolo si dau nr tau de tel, doar spune-mi
PS: sau trimite-mi direct PM cu textul complet si pozele daca vrei
georgem
Mar 28 2008, 04:56 PM
Cei mai multi posesori de automobile vw/audi/skoda/seat sunt pe vwforum.ro. Ai putea sa incerci si acolo, dar cred ca acolo au cele mai stricte reguli in aria de publicitate. De exemplu nu e voie mai mult de un bump pe saptamana si mi se pare ca nu ai voie sa faci comentarii referitoare la anunt, pret etc.
iulian325
Mar 28 2008, 11:10 PM
va multumesc insa daca era masina mea nu o vindeam...
nu are rost sa va necajesc cu anunturi pe alte forumuri, de acu e treaba proprietarului
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.